Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tudtok az elektromos...

Mit tudtok az elektromos rágcsálóriasztókról?

Figyelt kérdés
Kertes házban lakom, és lassacskán megjelennek a ház körül az egerek. Van ugyan macskám, de képtelenség megfogni mindet, kígyókat meg nem akarok tartani :-) . A méregtől azért tartok, mert az megölheti a macskát is, azt pedig nagyon sajnálnám, a ragasztó meg nem biztos hogy megfogja őket. Várom az ötleteiteket. Köszi!
2009. aug. 23. 10:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem van, de én panelban lakom. Én úgy tudom,hogy csak zárt tétben lehet (érdemes) használni.Olyan hangokat bocsájt ki,ami zavarja az egereket. Amióta használom,nincs egy egér sem. Ja, azt nem írtam,hogy rengeteg volt a házban,mérget nem rakhattam le,mert van a lakásban cica. Szerintem nem lenne hatásos lakáson (házon) kívül. Persze ez az én véleményem.
2009. aug. 23. 10:27
 2/9 anonim ***** válasza:

MInket 3-4 éve leptek el az egerek (nem lakásban). Ezt rendeltem:

[link]

Innét:

[link]

Két nap alat egy egéren kívül mind elhúztak. Az az egy talán már vén volt és süket. :) Három nappal később ő is eltűnt.

2009. aug. 23. 10:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Sajnos csehül állok a cseh nyelvvel, és tuti nem fog sikerülni megrendelni. Itthon esetleg?
2009. aug. 23. 10:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Gazdaboltban tudsz venni én ott vettem nekem is hatásos volt
2009. aug. 23. 11:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül?
2009. aug. 23. 11:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
pár ezer forint kb 2000 de több féle is van...
2009. aug. 23. 13:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Kipróbálom, mert a frász kerülget tőlük.
2009. aug. 24. 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez az egérriasztó nem zavarja a magasabb hangokra érzékeny embereket? Nem okoz fejfájást? Panelházban lakom rengeteg szomszéddal, kisgyermekekkel, kutyákkal...
2009. szept. 1. 15:39
 9/9 anonim ***** válasza:

A készülék kiválasztásakor figyelembe kell venni a körülményeket. A nagyobb hatósugarúak, ezek raktárak és hasonló helyekre vannak szánva, halható hangot is adnak. Huzamosabb ideig ott tartózkodva elég idegesítő.

Ami "emberek közti használatra" van szánva, az nem, Viszont közelben lévő kutyák, macskák nem csípik. Készülék leírásában ezek az információk megtalálhatóak.

2009. szept. 1. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!