Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Cipő szagtalanítás?

Cipő szagtalanítás?

Figyelt kérdés
olyan cipőket, amelyeket nem szabad mosni (velur, szőrös mamusz) hogyan lehet szagtalanítani?

2012. dec. 18. 12:31
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Egy ismerősöm csomagolt pot pourrit rakott bele.

Ez egy szárított virágokból, gyümölcshéjakból, gyógyfüvekből összeállított légfrissítő, vagy illatosító csomag. Ettől jobb illatú lett a cipő.

De vehetsz szagtalanító spray-t is kimondottan erre a célra is vannak.

2012. dec. 18. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Porlasztós flakonból formalint kell belefújni, persze nem a lakásban.
2012. dec. 18. 12:41
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Jellegzetes női hozzáállás! Nem szagtalanítani kell egy cipőt henem fertőtleníteni a benne levő gombáktól!
2012. dec. 18. 12:44
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi! tudom, hogy fertőtleníteni kell, raktam a cipőkbe formalinos vattát és bezacskóztam 2 napra, de szaga nem lett kellemesebb, de a az illatosítós ötit kipróbálom -

és irgumburgum, mi az hogy női hozzá állás? :D

2012. dec. 18. 12:55
 5/9 A kérdező kommentje:
ja és egyébként nem volt gombás a lábam, igy nyilván a cipő sem az, csak büdi, de én ennek ellenére is megtettem a fertőtlenítést
2012. dec. 18. 12:58
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Keress ilyet a DM-ben: [link]
2012. dec. 18. 13:24
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Szódabikarbónával, vagy szilikagéles macskaalommal.
2012. dec. 18. 15:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Naftalin golyókat is tehetsz bele!
2012. dec. 18. 21:56
 9/9 king713 válasza:
Én a túracipőmhöz vettem a DM-ben spéci lábhintőport, jó illatú és a vízhólyagok ellen is jó, sokkal szárazabb a lábad végig. Elvileg a lábra kell szórni de én a cipőbe szoktam, és úgy veszem fel.
2012. dec. 20. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!