Kültéri égősor csatlakozóját zacskózzam be?
Figyelt kérdés
Kint lévő fára akarunk rakni égősort. Viszont hosszabbítóval kell vinni az áramot a fáig. Ahol csatlakoznak, azt elég ha egy szatyorral lefedem,hogy ne legyen havas, vizes!
Vagy, hogy szokták ezt?
köszi
2012. dec. 18. 06:16
1/6 anonim válasza:
Ajánlott vízmentesen becsomagolni/becsavarni.
Legjobb a folpack fólia, az jól tapad.
2/6 anonim válasza:
Nekem nincs vészes helyen, szal csak szigetelő szalaggal szoktam körbetekerni.
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Én ráhúztam két szatyrot és jól megközöztem, hogy nehogy ott beszivárogjon. Arra is figyeltem, hogy ne a földön legyen, mert ez a szatyrozás csöpögő, ráhulló víz ellen véd, de ha benne fekszik, akkor már nem igazán.
5/6 anonim válasza:
Nem tudom,de szerintem a kültérre nem 230 szokott menni a fára/tujára.
Nekünk is trafósok vannak,hosszú,4~5 m-s vezetékkel,ami beér a lakásba.
6/6 Zsolt75 válasza:
Legjobb ha nem 230ast teszel de ha mindenképp ezt szeretnéd akkor úg csomagold be, hogy még a pára se érje. Semmiképp ne a földre heylezd, hanem ahogy írták lógatva és fedd le, hogy a fröccsenő víz vagy az eső hó ne érje.
Az a legjobb ha úgy akasztod fel valamire , hogy alul szellőzhessen, felülről meg letakarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!