Albérletbe mit vigyek magammal? A munkám miatt költözöm, egy kolléganőmmel fogunk lakni egy kétszobás lakásban (külön szobában) és régen voltam már albérletben, mit ne felejtsek itthon?
HAJSZÁRÍTÓ!
2,5 évig laktunk albérletben a párommal. Az első hónapban hetente utaztunk haza anyuékhoz, mindig otthon hagytam a hajszárítómat. A hajam akkor hosszú volt, és elég nehezen kezelhető.
Egy hó múlva a párom inkább vett nekem egyet, minthogy lássa, már megint mérges vagyok a hajszárító miatt.
KÖRÖMLAKKLEMOSÓ!
Csak, ha fested a körmöd. Borzasztó csúnya, ha elkezd kopni a színes lakk, és neked rohanni kell. Szóval inkább vegyél egyet az albiba.
SZEMÖLDÖKCSIPESZ, MANÍKŰRKÉSZLET!
Nekem mindig a legrosszabbkor jelent meg egy-egy nem kívánt szőr a szemöldökömnél. A körmöm pedig mindig akkor tört le, amikor anyuéknál volt a manikűrkészletem. Szóval 1 körömcsipesz, 1 körömreszelő, 1 szemöldökcsipesz. Ezt is vegyél az albiba.
FOLTELTÁVOLÍTÓ, MOSÓPOR, ÖBLÍTŐ!
Ha nem az albiban mosol, akkor is tarts belőlük egy kicsit, mert a legjobbkor szokott folt kerülni a kedvenc ruhádra. És olyankor persze semmi sincs nyitva a környéken!
Jó költözést!
Köszönöm! Kedden felpakoltam (nagyobb dolgok, bútor, ruhák, könyvek), most pakolászom az apróságokat (amihez már nem kell kocsi, hanem naponta viszek egy szatyorral többet) és írom a listámat, hogy mit kell vennem majd (illatszer, írószer, ilyesmik)A körömlakklemosót rögtön hozzá is írom, ez kimaradt. Oké, van a közelben illatszer, de tuti nem akkor kellene, amikor nyitva is lesz:)
Pl. ma jöttünk rá, hogy nincs szemétlapátunk (seprű több is:)), azt holnap meló után gyorsan veszek még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!