Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy a szobában...

Lehetséges, hogy a szobában elrohad a fal, mert hetente szárítunk 1 adag ruhát?

Figyelt kérdés

2012. dec. 9. 23:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát az biztos van. Nem tetszik nekik, hogy mi mosunk (megjegyzem nagyon keveset) meg hogy főzünk (azt is max heti egyszer és tök egyszerűket). Előttünk olyanok voltak, akik vitték haza a mosni valókat és kaját rendeltek. De amikor mondták, hogy van mosógép akkor nem tették hozzá, hogy dísznek és ugyan ez a tűzhellyel.
2012. dec. 10. 20:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez mondjuk olyan dolog amibe nem igazán kellene a tulajnak belepofáznia. Ha mondjuk valaki 0-24-ben 25 fokra tekeri a fűtést az még oké, de vannak idióta tulajok, akik mindenbe beleszólnak.

Nekünk olyan volt, hogy a néni féltette tőlem a lakást mert idézem: "olyan hirtelen rántotta fel az ajtót, hogy megijedtem"...persze ezt is a leendő lakótárstól tudtam meg, aki felhívott h mi a f@sz van. Én meg csak lestem, először kb azt hittem hogy a néni valami pszichopata gyilkosnak hisz :D

Utána felhívtam, és az volt a gondja hogy jajj ha hirtelen megrántom az ajtót, akkor leszakad, mert már így is öregek az ajtók, meg lötyögnek, meg a hűtőajtó sem zár jól...én meg megkérdeztem hogy már elnézést, de akkor ne a hátam mögött tessék rólam beszélni, hanem máskor szóljon hogyha szar ez meg az....ja, de érdekes módon a lakás bemutatásánál arról szó sem volt hogy ilyen gondok vannak.

Sőt, olyat akart kikötni, hogy vendéget heti 1x vihetünk...mi meg nézünk hogy mégis mi a jóf@szom köze van neki ahhoz hogy én mikor kit viszek fel?...ráadásul sokad éves egyetemisták vagyunk, nem óvodások.

Ja és a poén kedvéért a meghirdetett árat is jól megemelte, meg kaukciót és 2 havit akart előre (4 főért)...ami egyben azért nem kis pénz lett volna.

Meg volt 1-2 tulaj, akire ránéz az ember és máris tudja hogy innen menekülni kell....nagyon meg kell válogatni ezeket.

2012. dec. 10. 20:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Mégis, mibe vannak ezek? Szerintem is jobb, ha eljöttök. Agyhalottak....
2012. dec. 10. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!