Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Húszezer forint környékén jó...

Húszezer forint környékén jó varrógépet?

Figyelt kérdés
Párnahuzatokat, asztali futót meg ilyesmit varrnék, semmi extrát. Láttam régebbi kérdésekben, hogy 50 ezres varrógépet linkeltek, hogy az milyen jó. Az igazság az, hogy ennyit nem adnék érte semmiképpen sem, nekem most kell egy varrógép, most 20 ezer a maximum, de nem érdekel, ha nem bír ki 8-10 évet.
2012. dec. 2. 16:23
 1/4 eNerdzsy ***** válasza:
Varrógépet kb.40 ezer alatt (műanyag belsővel) nem ajánlok.
2012. dec. 2. 16:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Magyarul akkor több értelme van varrónőhöz vinni a cuccaimat?

Mert én évi 6-8 párna huzatért, meg 2-3 terítőért 40 ezer forintot nevetséges összegnek tartok.

nem mondod komolyan, hogy hobbi varrásra csak 40 ezertől lehet varrógépet venni?

2012. dec. 2. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
varrógép műszerészeknél van használt gép, nézd meg azokat, ezek jóval olcsóbbak.
2012. dec. 2. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Esetleg ha régi típusú Singer varrógép érdekelne, írhatsz privátban: szuperül működő, hibátlan, max.20 E-ért.
2012. dec. 3. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!