Mi okozhatja, hogy pár 1-2 hete nincs olyan huzatja a kályháimnak?
Figyelt kérdés
A kéményt végigtoltam a hagyományos seprővel, kürtök, kályhák tiszták. Mennyit jelenthet, hogy alul a kéményajtónál nem pucoltam ki? (be van gipszelve az ajtó nincs kedvem vésni, tavaly pucoltam ott nem lehet feltelve túlságosan.
Pár kép a padlási nyílásból fotózva:
2012. nov. 26. 16:08
1/6 anonim válasza:
Szerintem mert már vagy 2hete nem mozdul a levegő, legalábbis itt vas megyében nem. Nálunk is elég nehézkes a begyújtás... Mert a kéményeddel semmi baj nincs, tiszta.
2/6 anonim válasza:
Ha levegőt kap esetleg a csövön vagy egyéb helyen attól is lehet.
3/6 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti becsináltam mindent ahol kaphatott levegőt, sőt, ami kályhát nem használtam azt ki is iktattam bedugóztam.
2012. nov. 26. 17:13
4/6 anonim válasza:
A nyomott levegő miatt nem szelel rendesen a kémény. Én is kínlódok vele mostanában.
5/6 anonim válasza:
Na, végre ideért a szél :D már sokkal könnyeb volt begyújtani. első voltam.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen igazad van, tényleg a szél hiányzott. Én is vasi vagyok
2012. nov. 27. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!