Mitől lesznek a fűtés csövek forróak (nem megy a kazán)? Lekapcsoltam a ker. Szivattyút!
Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 21:49
1/8 anonim válasza:
Ha a keringető szivattyút lekapcsoltad, attól a kazán még megy.És gravitációs úton is bekering a forró víz a rendszerbe,csak rosszabb hatásfokkal,ráadásul ez a kazánnak se tesz jót.Tehát,ha nem akarsz fűteni,akkor a fűtőanyagot kell elvonni.Ha gáz,akkor a gázt kell elzárni.
2/8 A kérdező kommentje:
Ha megy a kazán normálisan 50 fokosan megy a csőben víz,viszont ha leáll a fűtés akkor lesznek tűzforróak a csővek!:)
2012. nov. 25. 22:08
3/8 A kérdező kommentje:
Csak a kazán helyiségében forróak,a szobákban nem!
2012. nov. 25. 22:08
4/8 A kérdező kommentje:
Termosztátos a fűtés!
2012. nov. 25. 22:11
5/8 anonim válasza:
Nem igazán vagy érthető!
"ha leáll a fűtés"
Ez nálam azt jelenti, hogy lekapcsoltam a kazánt, elzártam
a gázt, nem raktam rá fűtőanyagot és kialudt a tűz.
Ekkor tuti nem lesz forró a cső, ha van termosztát, ha nincs. Az már ilyenkor nem tud semmit tenni.
6/8 anonim válasza:
Miért kapcsoltad le a keringető szivattyút? A fűtésrendszer kihagyhatatlan része (kiv. etázsfűtés).
Fel akarsz robbanni?
7/8 anonim válasza:
Nagyon gyorsan tisztitsátok ki a kazántestet,mert el van tömődve és leállás után tovább izzik benne a rátapadt szennyeződés!!!Azért van olyan jó meleg a kozelében!
8/8 anonim válasza:
Nem fogyott ki a kiegyenlítő tartályból a víz?Az is produkál hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!