Lehet-e panel társasházban darálós wc-t felszerelni a szomszéd engedélye nélkül?
#1: LOL.
Megnéztem, mert sosem hallottam ilyenről.
Miért ne lehetne felszerelni? Nem hiszem, hogy 100 decibellel szól.
Felszerelni minden további nélkül lehet. Csak használni nem feltétlen.
A darálós wc percekig zúg, és tényleg nagyon hangos. Könnyen lehet, hogy ha bemérnék, már a csendháborítás kategóriába esne. De ha nem muszáj, ne kezdd rögtön ezzel.
Én Belgiumban találkoztam először darálós wc-vel, ott úgy csinálják, hogy este 8 körül kikapcsolják, onnantól csak simán üzemel. Így nem vered fel éjszaka a szomszédot. Szerintem ha elég kulturált emberekről van szó, akkor ez a módszer beválhat, menj át és egyezzetek meg, hogy éjszakára kapcsolják ki. Egy próbát legalábbis megér.
Nem is értem, mi a francnak társasházba ilyet szerelni! Amikor mindenki másnál tökéletesen üzemel a hagyományos budi! Ennyire nem tudnak mit kezdeni a rengeteg pénzükkel? Aki pedig nem tud mit kezdeni a rengeteg pénzével, miért panellakást vesz??? Az ilyet soha nem fogom megérteni.
Darálós wc olyan helyen indokolt, ahol vékony csőből van a csatorna, a rendes kakszi elakadna, stb. Na de egy panelban...
Én első körben megpróbálnék szólni, hogy estére lőjék le a technikát, mert nagyon zavar, hangos, stb.
Birtokvédelmet kérsz a jegyzőnél.
2 lehetőség van: vagy kiröhögnek vagy felszólítják a tulajdonost az eredeti állapot visszaállítására.
Én a röhögést választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!