Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyek a legdurvább, legélhete...

Melyek a legdurvább, legélhetetlenebb környékek pesten?

Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
ferencváros illatos út környéke
2012. nov. 10. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Józsefváros (8.ker.)

Ferencváros (9.ker) egyes részei, amit az előző is írt, Illatos út- Gubacsi út környéke

Kőbánya egyes részei (10. ker)

2012. nov. 10. 21:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Rákeresel a neten,hogy pesten hol a legolcsóbbak a lakások és már meg is találtad azt a környéket amit keresel
2012. nov. 10. 22:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hős utca
2012. nov. 10. 22:14
 5/8 anonim válasza:
Ahol én lakom, az a szigony utcai lakótelep egy része, tehát gyakorlatilag a nyócker igazi sűrűje, de igazából szerintem egészen élhető.
2012. nov. 11. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:

8nak a külső részei, 9nek szintén, ill. kőbányán is vannak elég húzós részek.

a legtrágyább környék az, ahova beérve az életkedved elszáll, egy darab busz se jár arra, az utcán bandáznak a C-kategóriások, és szeméthegyek változatos mennyiségben.

inkább élnék egy alagsori kis zugban a budai jobb részeken, mint egy felújított lakásban bármely rossz környéken.

2012. nov. 11. 20:16
 7/8 A kérdező kommentje:
utolsó előtti: mit értesz azon, hogy egészen élhető?
2012. nov. 13. 10:08
 8/8 anonim válasza:

Hát nem tudom, én vidéki, ráadásul Balatoni lány vagyok, mindig is csodaszép helyeken laktam, kertes házban, de nekem semmi bajom a nyóccal.

Nem érzem, hogy félnem kéne, ritkán látok visszataszító dolgokat az utcán, stb. Mondjuk lehet, hogy a kutyám nélkül már nem lennék ilyen bátor.

PErsze előfordulnak drogosok az utcán, vagy néha hallok kiabálást, de ha azt nézem, hogy mennyivel olcsóbb itt lakni, mint máshol nekem megéri. Van a közelben rendes bolt ami olcsó, piac, park ahol tudok a kutyámmal tanulni.

Meg mondjuk nekem az kimondottan tetszik ezen a környéken, hogy senki nem veri ordibálva az ajtómat, ha nálam van 3 barátom és nevetgélünk este.

Tehát, hogy itt azért nehéz bármivel is kilógni a sorból, hisz van egy csomó fekete, ázsiai, roma, tehát az, hogy én egy ilyen fura kutyás hippy vagyok egyáltalán nem kirívó a sok egyéb furcsaság között.

Laktam az elsőben is, meg a 12-ben is, de valahogy ott mindig csodabogárnak éreztem magam a sok jólszituált között.

2012. nov. 13. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!