Tényleg lusta, haszontalan az az ember, aki panelben lakik?
Figyelt kérdés
Gyerekkori barátommal falun nőttünk fel, aztán ő ott maradt, építkezett, családot alapított. Én elköltöztem egy közeli kisvárosba, itt van a munkahelyem is, vettünk a párommal egy panellakást, most már én is családos ember vagyok. De folyton hallom vissza, hogy mi csak azért választottuk ezt a nyugis életet, mert lusták vagyunk, mint mindenki, aki városban lakik! Nekünk büdös a munka, itt semmi dolgunk, csak netezgetni, filmeket nézni, jól elvagyunk. Ő pedig mennyit dolgozik a ház körül, kertje van, meg mindig van valami munka ott. A panelt is könnyű volt megvenni, ő meg hordta a cementeszsákot.
Na, mit szóltok ehhez? Most mit mondjak erre? Neki is volt választási lehetősége, ő ott maradt. Nekünk jó itt.
2009. aug. 13. 11:49
11/13 anonim válasza:
Én vidéki vagyok, sosem laktam panelben, de ilyen butaságot még senkitől sem hallottam. Miért lenne lusta, aki panelben lakik? Ez azt minősíti, aki mondta. Ne törődj vele főleg ha te ott érzed jól magad, ahol laksz. Mindenki annyit ér el az életben, amennyiért dolgozik, de ez nem feltétlen a házán fog látszani. Ennek az embernek valószínűleg a háza a státusz szimbóluma. Büszke arra, amit elért. Való igaz, hogy egy kertes házban és ház körül sokkal több a tennivaló, de nem mindenki lakhat kertes házban, van, aki nem is szeretne. Ettől még egy panelban lakó dolgozhat keményen, töltheti mással az idejét és másra költheti a megtakarítását. Szerintem a városban sem könnyű az élet. Szóval ne foglalkozz vele...az emberek nem egyformák és senkinek sincs joga ilyet mondani csak azért, mert ti panelban éltek. Ez nem a munkátokat minősíti. Nagyon begyepesedett lehet ez az ismerősötök.
12/13 anonim válasza:
Olyan a panelház , mint egy bortoncella , orulat hogy lehet ottan élni!
13/13 anonim válasza:
Én falun élek és kifejezetten idegesít az amit itt az emberek csinálnak. Nemcsak a panelban lehet megőrülni a szomszédoktól. Úgyanis a többség mániákus. Hetente többször nyírják a füvet, néha többen is egyszerre. Merthát nehogymár a szomszéd fűje kissebb és szebb legyen. Akkor, minden udvarban kutya ugat, vonyít éjjel nappal. Śok idióta paraszt! Néha a saját lelkükben kellene rendet rakni, nem csak a kertet meg a házat polírozni. Azt meg aki nem a földet túrja, egy lusta, munkakerülő ember szerintük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!