MARIANN06 kérdése:
Hol lehetne kapni cibzáros ánynemű huzatokat?
Figyelt kérdés
Sajnos minden ágynemümnek kint van a csücske egy idö után a huzatokból.Már megprobáltam gombot tenni és úgy is.Talán a cibzáros a legjobb.Én sajnos nem tudok varni mert nincs varrógépem.2009. aug. 13. 11:34
1/2 anonim válasza:
Én a bonprix katalógusból rendeltem cipzáras ágyneműket, szerintem nagyon jó minőségűek és viszonylag jó áron is vannak, több méretben kaphatók!Meglátogathatod az oldalukat, ha érdekel: www.bonprix.hu
2/2 anonim válasza:
ha elmész egy varrónőhöz vagy valakihez aki tud varrni,ő biztos tud segíteni,és lehet olcsóbban mint ahogy megvennéd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!