Mi a teendő ebben az esetben?
Figyelt kérdés
A radiátoraim termoszelep fejekkel vannak ellátva.A gond az,hogy a kazánhoz távoli radiátorok alig-alig melegek(nem levegősek),a közeliek meg forróak.Hogy lehet ezt beállítani,vagy hogy lehet elfojtani a kazánhoz közeli radiátorokat?Mert gondolom a termofejekkel nem lehet fojtani.2012. nov. 8. 23:57
1/6 anonim válasza:
Nálunk hőfokszabályzós a termoszelep és a ház egyik felébe ahol új ablakok vannak tartósabb a meleg így ott lejjebb van tekerve.Egyébként az tuti,hogy valami nem jó nálatok mert nekünk hosszú L alakú a ház és az egyik végébe van a kazán,de a ház másik végébe lévő radiátorok is nagyon melegek.Egyébként nem vagyok szakértő,de nem elképzelhető,hogy esetleg a keringető nem keringeti elég gyorsan a vizet és mire a hátsó radiátorokhoz ér sokkal jobban lehűl?
Ha esetleg nincsenek szigetelve a csövek én ajánlom neked mert eléggé nagy a különbség..
2/6 anonim válasza:
Lehet tényleg kicsi a szivattyú teljesítménye.
Ilyen esetben az alsó elzárószeleppel korlátozd le a közeli radiátorokat! Egy kupak szokta fedni és vagy csavarhúzóval, vagy imbuszkulccsal lehet elzárni.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát az én fűtés rendszerem nagyon régi,öntött vasradiátorok,és az alsó részén csak golyós csappal tudnám szűkíteni.De azzal úgy tudom nem lehet.
2012. nov. 9. 22:16
5/6 anonim válasza:
Szóval régi...és eddig is fenn állt ez a probléma?
6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom neked megmondani,mert tavasszal költöztem ide!:)
2012. nov. 10. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!