Postai utánvétel esetén a fogadó fél láthatja a címem, vagy csak a postás fogja tudni hova hozza vissza a pénzt?
Figyelt kérdés
Én vagyok a küldő és nem akarom hogy más megtudja a címem2012. nov. 8. 10:53
1/11 anonim válasza:
Tudja, mert máshogy nem is lehet feladni.
2/11 anonim válasza:
Érdekes ez a sunyi hozzáállás. Nem üzletelnék ilyen emberrel.
3/11 anonim válasza:
Ha nem írod rá a címed akkor ha esetleg nem veszi át a címzett akkor mit csináljanak vele?
4/11 A kérdező kommentje:
Jegygyűrűt küldök vissza. Mondanom sem kell, ezek után miért titkos a címem.
Kár:( azt hittem megoldható.
2012. nov. 8. 16:36
5/11 Bandi bácsi válasza:
Írjál hamis címet, a postán úgysem ellenőrzik..
6/11 anonim válasza:
Jó ötlet Bandi bácsi! Ha a kérdező esetleg rosszul címzi meg a küldeményt akkor még vissza sem fogja kapni a jegygyűrűket, mert ugye hamis a címe. Gratulálok...
7/11 Bandi bácsi válasza:
Részben igazad van Fehersrac, erre hirtelen nem gondoltam...De a kérdező meg akar "szabadulni" a gyűrűktől, nemde? -:) (A címet meg biztosan pontosan tudja)
9/11 anonim válasza:
Egyszerű: postafiók címet kell megadni a küldemény feladójához és bankszámlaszámot az utánvételi lapra. Így a pénz is megjön, és a csomagot is vissza tudják küldeni, ha nem veszik át.
10/11 anonim válasza:
"A Posta nem veszi fel a postacsomagot, ha feladóként vagy cím-zettként postafiókot jelölt meg a feladó."
Posta - ügyfélszabályzat. Ez sem nyert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!