Az baj ha egy háznak csak az alapja van meg, és több évig úgy áll?
Figyelt kérdés
Esetleg le van fóliázva akkor nem lesz baja ?2012. nov. 3. 17:53
1/8 anonim válasza:
Nem feltétlen baj, de hozzáértővel meg kell nézetni.
Ha csak 1 helyen is kilátszik a vasalás, akkor felejtős (a rozsdásodás a fémen terjed befelé).
2/8 A kérdező kommentje:
Biztonság kedvért akkor legyen kezelve is a vas? Mert elég nagyméretű házról lenne szó.
2012. nov. 3. 19:54
4/8 anonim válasza:
Megpróbálom lefordítani :építkezel de most csak alapra van pénzed és arra vagy kíváncsi bírja e az alap anélkül hogy egy pár évig még nem falazol rá .Eltaláltam ?Ha nem akkor mi a helyzet?
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, erre vagyok kíváncsi, mert jelenleg csak a telek, tervezés, és az alapra futja hitel nélkül.
2012. nov. 4. 15:57
6/8 anonim válasza:
Ezek szerint jól gondoltam. Ha szuterén lesz kátránypapírral szigeteld le a tetejét hogy ne ázzon be ha csak sima akkor nem kell nem lesz baja.
7/8 anonim válasza:
A vasalás mindenképpen teljesen legyen betonban (ez mondjuk mindig igaz), víz ne álljon meg rajta, ha le tudod fedni (nem fóliázni, mert az alatt föl tud gyűlni a pára, ezzel télen folyamatosan vizesen tartva a betont), akkor tutira semmi baja nem lesz.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a tanácsokat !
2012. nov. 4. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!