Aki zenél és társasházban lakik, az hogyan gyakorol?
Ha nincs éjjel-nappal alvó kisbaba a házban, akkor is célszerű valami rendszert kialakítani. Pl. d.e. 9-11 között, ebéd után 2-4-ig, este már ki is maradhatna, de max. 17-19 között. Tehát, hogy aki hallgatja, annak legyen egy kis szünet is benne.
Ahol viszont egészen kisbaba van, és nem szokja meg a baba, akkor biztosan lesznek nézeteltérések.
Ami engem illet fafúvózok, és mivel nem szeretnék semmi problémát a szomszédokkal (sajnos) rászoktam a halk játszásra (ez zenekarban nem előnyös).
Szerintem a szomszédok többsége mindenhol elnéző, főleg a fafúvósokkal, de a rézfúvósok sem olyan vészesek (ha nem kora reggel vagy késő este játszanak rajta), de ha minden kötél szakad és van fölös pénze az embernek, rézfúvóra vehet egy scilent brass-t és mondhatja a szomszédoknak, hogy mennyi pénze ráment, hogy ők pihenhessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!