Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Zenélő szomszéddal a panelban...

Zenélő szomszéddal a panelban mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Rendőrt nem akarok hívni, mert amilyen mázlim van, pont akkor hagyná abba a zenélést, mikor kijönnek (márha kijönnek ilyen ügy miatt). Beszélni nem lehet vele, nem csinál semmit. Ha lekopogunk neki, hogy hagyja abba, akkor feltekeri maxra és úgy hallgatja tovább.

Mit lehet csinálni egy ilyen paraszttal?

2012. okt. 29. 12:45
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
jeletsd fel
2013. nov. 3. 15:26
 22/26 anonim ***** válasza:
52%
A rendőr nem intézkedhet ilyen esetekben. Nekem ezt egy rendőr mondta. Viszont az önkormányzatnál a jegyzőhöz érdemes menni, mert ő tud érdemben tenni valamit ez ellen. Például 24 órára felszerelhetnek decibel-mérőt és így be lehet bizonyítani, hogy a megengedett határokon felül hallgatja a zenét. Erre bírságot is kiszabhatnak.
2015. jún. 23. 12:11
 23/26 anonim ***** válasza:
nyomd teli pillanatragasztóval a biztosíték kapcsolóját a lépcsőházban, várj egy rövid ideig, aztán csapd le. Más kérdés, hogy mivel már beszéltél vele és kopogtattál ezért tudja, hogy te vagy, és vissza fogod kapni. Ezért nem érdemes beszélni velük. Később akkor tudja, hogy te hívtál rendőrt, vagy te szopattad meg. A beszélgetés meg úgyse ér semmit. Aki nem éri fel magától ésszel, hogy egy társasházban nem üvöltünk mint a fábaszorult féreg, fúrunk, zenélünk stb. éjszaka, az akkor se fogja fel fogni, ha civilizáltan próbálkoztok.
2015. okt. 3. 03:28
 24/26 anonim ***** válasza:
Márpedig szerintem pont az ilyen emberrel kell civilizáltan közölni a dolgot, mivel ha prosztó vagy, meg bosszút állsz, azzal pont az ő pályára lépsz, amiben ő otthon van. Ha civilizáltan beszélsz vele, abban valószínűleg te vagy otthon, és előbb érhetsz el sikert.
2015. okt. 5. 11:17
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha nem tudja ki lépett a pályájára, akkor nem tud mit tenni. A bunkóval, ha civilizáltan beszélsz, akkor 1. leszarja 2. nem érti, ez felbosszantja, a nagy koncentrálásban rádkancsít, majd a végén pofán vág, mert az legalább megy
2015. okt. 6. 02:04
 26/26 anonim ***** válasza:
A valóságban sokkal kevesebbszer fognak arcon vágni, ha civilizált vagy, mint ha bunkó. Eredményeket viszont jobban várhatsz. Mondom ezt úgy, hogy kipróbáltam a prosztó utat én is, és csak ideig-óráig volt hatása, ellenben mikor békés, civilizált úton próbáltam meg elintézni a dolgot, már volt eredménye.
2015. okt. 6. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!