Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Zenélő szomszéddal a panelban...

Zenélő szomszéddal a panelban mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Rendőrt nem akarok hívni, mert amilyen mázlim van, pont akkor hagyná abba a zenélést, mikor kijönnek (márha kijönnek ilyen ügy miatt). Beszélni nem lehet vele, nem csinál semmit. Ha lekopogunk neki, hogy hagyja abba, akkor feltekeri maxra és úgy hallgatja tovább.

Mit lehet csinálni egy ilyen paraszttal?

2012. okt. 29. 12:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

párszor vödör pisát az ajtajára öntenék előbb-utóbb megszívja magát az ajtó :DDD vagy egy gumikesztyűbe összegyűjtenék kutyakakit és bedobálnám az ablakán, vagy szétkenném az ajtaján azt is. xD

de szerintem ezeket ne csináld meg mert baj lehet belőle

2012. nov. 7. 01:19
 12/26 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy... Jogilag szerintem reménytelen. :(

Kizárólag az első hozzászóló tanácsa válhat be.

2012. nov. 9. 12:31
 13/26 anonim ***** válasza:

rendőrt hiába hívsz. Nincs rá törvény! Az is nyugodtan élheti az életét aki nem fizeti a közös költséget!

Cigányország vagyunk!

2012. nov. 9. 12:32
 14/26 anonim ***** válasza:
te pisilős-kakálós hozzászóló! Egyszer kapjanak rajta, vehetsz másik ajtót.
2012. nov. 9. 12:33
 15/26 anonim ***** válasza:
igen?? pedig szerintem megérdemelné az aki a többi embert kikészíti azzal h nemhagyja pihenni a saját otthonában. (pisilős kakálós voltam) :D
2012. nov. 9. 12:40
 16/26 A kérdező kommentje:

De lányok vagyunk, kit lehet megkérdni ilyenre, hogy fenyegesse meg vagy egy kicsit adjon neki?:D Mert megérdemelné, mivel folyamatosan beszólogat nekünk ha találkozunk a ház elött stb, meg felcsenget a kaputelefonon és ott is folytatja stb.

Felvettem egy elég sz@r minőségű diktafonnal, de azért egy kicsit hallatszódik. minden délelött így hallgatja, meg ha otthon van délután akkor is így vagy még hangosabban:

data.(szóköz)hu/get(szóköz)/5795718/hulye_szomszed.WAV (a linkből a (szóköz)-t töröljétek és meg bírjátok nyitni, csak egybéként nem engedte belinkelni)

2012. nov. 9. 20:58
 17/26 anonim ***** válasza:
mondom én, akármiylen undorító lányok tessék vödörbe pisilni és mikor 100% hogy nem buktok le odalocsolni az ajtajára / küszöbre.
2012. nov. 9. 21:48
 18/26 anonim ***** válasza:
*akár milyen undorító, lányok tessék vödörbe pisilni
2012. nov. 9. 21:49
 19/26 A kérdező kommentje:
Jó, de azzal mit érnénk el? Semmit, attól ugyanúgy zajongana vagy még jobban
2012. nov. 9. 22:33
 20/26 anonim válasza:

mivel alattatok meg a dili, előnyben vagytok fent, használjátok ki, végtelen dübögés a lakásban, majd felnyitja a szemét. ezen kívül a rendőr igenis köteles kimenni hangos zene miatt, és köteles intézkedni.

"A szabálysértésekről szóló 1999. évi LXIX. törvény 166. §-ában kapott felhatalmazás alapján a Kormány a következőket rendeli el Csendháborítás esetére.

6. § (1) Aki lakott területen, az ott levő épületben, vagy az ahhoz tartozó telken, tömegközlekedési eszközön, továbbá természeti és védett természeti területen indokolatlanul zajt okoz, amely alkalmas arra, hogy mások nyugalmát, illetőleg a természeti vagy a védett természeti értéket zavarja, 30.000 forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.

(2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés elkövetőjével szemben a rendőrség, továbbá a helyi önkormányzat képviselő-testülete hivatalának erre felhatalmazott ügyintézője, a közterület-felügyelő, a természeti és védett természeti területen a természetvédelmi őr, helyi jelentőségű védett területen az önkormányzati természetvédelmi őr helyszíni bírságot szabhat ki.

A csendháborítás pénzbírsággal is sújtható. Abban az esetben, ha a zavarás gyakorta fennáll, (…), lehetőség van a birtokvédelem eszközeivel élni, melyben a helyi jegyző, valamint bíróság illetékes (pl. ha a zavarás már több mint egy éve fennáll)."

Ezt szigorították is 2011-ben.

2013. júl. 9. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!