Hogy lehetne tesztelni CO mérő berendezést?
Figyelt kérdés
Ma reggel arra ébredtem, hogy ott visitozik... pedig nem fűtöttem, csak bojler őrlángja égett fürdőszobában...
Eddig nem csinált ilyet, pedig már bent van egy-két hete.
Talán vki alattam vagy felettem csinált volna gázt?
Szellőztetés ajtó mellé átdugás majd nappaliba visszarakás után leállt.
2012. okt. 29. 08:46
1/5 anonim válasza:
Co-sprével
Nekünk is van,valamelyik nap szintén tévesen riasztott,pedig még nem fűtöttünk,fürdőben az őrláng pedig szépen égett,zárt ajtó mögött,és ujrainditás után nem is sipolt.
2/5 A kérdező kommentje:
Most azt hallottam, akkor küldhet pl téves riasztást, ha merül az elem. Ez hálózatról ment, ez módosíthat a helyzeten?
2012. okt. 29. 10:49
3/5 anonim válasza:
Ha elemes,akkor másképp sipol,és jelzi.
Nekem is hálózatról működő van,nem jöttem rá mitől jelzett be.
Ha áramkimaradás lett volna pillaatra,akkor a rádiós órám is ujraindul
Jó lenne kipróbálni,féltem eléggé aznap éjjel,felébredünk-e..
4/5 anonim válasza:
A mienk akkor is sípol, ha spray-t fújunk a fürdőben.
5/5 anonim válasza:
Nem tudom megéri-e, de pl. a Testo-nál szerintem tudnak kalibrálni ilyet. Persze, lehet, hogy elhajtanak. Esetleg még a Stieber bt. Keresőbe beírva mindkettőt könnyedén utol lehet érni. Nem igazán olcsók, de csak őket ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!