Szerintetek mit lehet tenni ebben a helyzetben? Én most nagyon mérges vagyok! Bővebben lent.
Minden társasháznak kötelessége a közös képviselőn keresztűl vezetni és fizetni a felújítási alapot,mely kifejezetten a ház javítására,felújítására lehet felhasználni!
Van-e a társasháznak biztosítása,(vagy neked,ha hiteles a lakásod akkor kötelező volt biztosítást kötni)mert akkor ezen belül meg lehet akadályozni a további károkat!
Ajánlott,tértivevényes levélben írd meg panaszodat a közös képviselőnek,jelölve benne azokat az időpontokat amikor szóltál már neki,jelezd az írásodban a történéseket.(magyarul nem történt semmiféle megoldás)Ha te ázol akkor előbb-utóbb az alattad levők is fognak,arról nem beszélve a vizesedés miatt penészedés is kialakulhat.Remélem nincs a családotokban allergiás ember?Ha van érkezésed akkor jó lenne átbogarásznod,hogy a társasházra befizetett összegek hova mennek el,illetve honnan lehetne valamicskét lekanyaríntani.A társasházaknál illik 3 havonta pénzügyi elszámolást adni a közös képviselőnek! Ha te többször is szóltál a problémádról ami nemcsak a tied,az nem bizonyíték!!!
Tisztelt kérdező nekem is volna önhöz kérdésem.
1 Az önök társasháza milyen elosztású? (Többen laknak a 4. emeleten?) Mert ha igen van lehetőség csak ön feletti födém szigetelésre is.
2.Milyen anyaggal van fedve a lapos tetőjük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!