Miért füstöl folyamatosan a kályha?
Nem rólam van szó,csak segítséget kérek.Szóval egyik ismerőseimék kályhával fűtenek,és a napokban akartak először begyújtani.Ki van pucolva rendesen a kályha,mégis lehetetlen begyújtani,mert egy miliméternyi füstcsík sem jön ki a kéményen,mind a kályhának az összes résén távozik... :( Mivel látom őket,így látom,hogy a kémény több téglájánál is jön ki füst,nem tudom ezt tudják e,de lehet esetleg ez a probléma?Hogy olyan a kémény fala,mint a szita?
Köszi mindenfajta tanácsot,hátha vmivel tudnék nekik segíteni (én gázzal fűtök,szóval gőzöm sincs a kályha használatáról :D )
Valószínűleg későn gyújtottak be először, így kihűlt a kémény, emiatt nincs húzása.
Vegyék le a kéménytisztító nyílásról a fedelet, takarítsák ki, ami esetleg benne van. Tegyenek bele egy-két újságpapírt, és gyújtsák meg. Ha teljesen elégett, fedél vissza, és utána gyújtsanak be a kályhába.
Kérdeztem tőlük ezeket,amiket leírtatok,de a kéményt is áttükrözték,mint mindig,nemrég pucolták ki teljesen :(
Köszönöm az eddigi segítségeket :)
Első vagyok: akkor csak az lehet a baj, hogy hideg a kémény.
Egy-két darab papírt elégetni a kéményben, és minden rendben lesz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!