Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy segítsen az...

Mit tegyek, hogy segítsen az otthoni munkákban?

Figyelt kérdés
A férjem egyáltalán nem segít semmit a házimunkában, csak koszol, szana-széjjel hagyja a dolgait. Egyedül már nem bírom a kétszintes házban. Naponta főzök is. Beteg is vagyok, ezt tudja, mégis elvárja, hogy mindent én végezzek el. Már ötletem sincs.

2012. okt. 23. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Hagyd el a főzést, álljatok rá a száraz-kajára, vagy a konzervekre. Előbb-utóbb feltűnik neki, és akkor majd tesz arról, hogy neked maradjon időd és energiád a főzésre. A porszívózást és a rendrakást (vagy annak megőrzését) esetleg magára vállalja.
2012. okt. 23. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Van gyerek? Ha nincs, akkor sztrájk. Ne csinálj semmit meg. Ha kifolyik a szemét a szemetesből, hagyd ott. Ha mosatlan van, hagyd ott.

Az én volt férjem is ilyen volt, nekem még ott volt a két gyerek is. Kértem, megbeszéltem, sírtam, ultimátumot adtam, dühöngtem, semmi nem vált be. Még a taknyos papírzsepijét se volt képes maga után kidobni.

Kihajítottam (nem csak ezért), elváltam, azóta jobb az életünk. Most azt mondja, hogy az én hibám hogy ilyen lett, mert erélyesebbnek kellett volna vele lenni, most jött rá, hogy mennyit dolgoztam és hogy nem segített, és hogy nekem kellett volna vele veszekedni..... (pedig olyan is volt)

2012. okt. 23. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem akar segíteni, adjon pénzt takarítónőre. Ha nem, akkor ne főzz, menjetek el a gyerekekkel enni valahová, a férjed meg egyen, amit akar.
2012. okt. 23. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyébként annyit takarítasz, amennyit elvár a férjed, vagy esetleg te vagy tisztaságmániás, őt nem érdekelné, ha nincsen naponta portalanítva a lakás?
2012. okt. 23. 20:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Már mindent megpróbáltam. Legutóbb egy hétig nem főztem és nem is takarítottam. De aztán feladtam belőle valamennyit. Akkor se csinál semmit. Sajnos az első felesége /meghalt/ sem várt el tőle semmi segítséget. Ő természetesnek veszi, hogy az asszony rabszolga. Az ő rabszolgája. Ezért felfüggesztettem az intim együttléteket is. Képtelen vagyok olyan emberrel jól érezni magam az ágyban, aki ezt teszi. "Azt" csak újabb kizsákmányolásnak érezném. Szóval betelt a pohár. Pedig szép életünk is lehetne, csak egy kicsit állna mellém. Nem vafyok tisztaságmániás, de a korűbbi otthonaim ragyogtak. Most pedig egy hatalmas romhalmaz vesz körül, semmit nem találunk, mert nem enged kidobni egy sörösdobozt sem. Ilíen a lakás, a pince, a padás és a garázs is. Legszívesebben elmenekülnék. Pedig még szeretem, csak már azt nem tudom, mit szeretek rajta. Segítsetek!!!
2012. okt. 24. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!