Szerintetek nem magas egy kicsit ez a számla?
Július 22.-én költöztünk albérletbe. A vízmelegítésért fizetjük a távhőt.
Ekkor leolvastuk a vízóra állásokat;
Konyha hideg 7 köbméter, meleg 20 köbméter.
Fürdő hideg 93 köbméter, meleg 61 köbméter.
Mivel a víz számla 2 havonta jön, ezért eddig nem fizettünk érte. Ma írt a tulaj, hogy megkapta a számlát és 6700 ftot kell fizetnünk.
Ő utoljára szeptember 06.-án volt leolvasni (mert október 19.-én kiköltözünk ebből a lakásból és akkor fogjuk az utolsó óra állásokat felírni), akkor ilyen adatok születtek:
Konyha hideg 7 köbméter, meleg 20 köbméter.
Fürdő hideg 96 köbméter, meleg 63 köbméter.
Ma kimentem megnézni, hogy július 22.-től a mai napig mennyi vizet fogyasztottunk, mert nekem még akkor is soknak tűnne ez az összeg, ha az elmúlt eddigi időszakot nézzük a beköltözésünktől kezdve egészen a mai napig.
Konyha hideg 8 köbméter, meleg 21 köbméter.
Fürdő hideg 99 köbméter, meleg 64 köbméter.
Ez a beköltözésünktől számítva a mai napig összesen 11 köbmétert jelent.
Viszont a 6700 forintos számlában ugye csak a július 22.-től szeptember 06.-ig leolvasott vízmennyiség van benne, ami ebben az esetben, összesen 5 köbmétert jelent.
Kiszámoltam a budapesti vízdíjkalkulátorral és az összes fogyasztásunkra július 22-től a mai napig (11 köbméter) jött ki összes bruttó költségként: 3082.1600000 ft.
Egyszerűen nem értem, hogy lehet július 22-től szeptember 06-ig, 6700 forint a számla, amikor csak 5 köbmétert fogyasztottunk, és annak az összes bruttó költsége a kalkulátor szerint: 1619.889 ft.
Szerintetek is sok ez a 6700 ft vagy én vagyok hülye?
Bp. 14. kerület
Akkor hétvégén derül ki :)
Fizetni meg fizethetsz addig is ha kell, max a következőből majd levonjátok.
Nekem egyébként 20 körül van a számlám (csak hideg víz van benne és két személyre, két hónapra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!