Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül idén ha új...

Mennyibe kerül idén ha új fogyasztóként csatlakozni szeretnék a DÉMÁSZ fogyasztói körébe?

Figyelt kérdés
Kecskeméttől nem messze van egy tanyám és a villanypózna kábé 30-50 m-re van a háztól. Megkérdeztem a DÉMÁSZ-t, hogy mennyivel számoljak, de ők csak egy szakember listát adtak és azt mondták, hogy közülük választhatok. Régi bejegyzéseket olvasgattam, de 80 e és 260 e közötti költségeket emlegettek. Tud valaki aktuális árakat, esetleg szakembert ajánlani a környéken?
2012. okt. 14. 00:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Valóban az elajánlott szerelői listából kell keresned egy személyt, egyrészt ők pontos bekerülési költséget tudnak mondani, másrészt csak kizárólag ők végezhetik a szerelést senki más nem(ugyanis mérőhely kialakításra csak a regisztrált szerelők jogosultak).

És a réginek tűnő árak is aktuálisak,egyfázisú mérőhely költsége 80-100 000 Ft, a háromfázisúé 120-180 000 Ft.

Ezek egy átlagos mérőhelyre vonatkoznak-egyedi igények drágíthatják(esetleges oszlopállítás,földkábelezés, nagyobb áramigény, ilyesmik).

A regisztrált szerelő elvégzi a szerelést használtra kész állapotig valamint az ügyintézést is neked csak alá kell írni a papírokat.

2012. okt. 14. 08:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, így legalább tudom, hogy hozzávetőlegesen milyen árakról tárgyaljak a szerelőkkel.
2012. okt. 14. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!