Hogyan lehet hatékonyan, gyorsan kiírtani a lakásból?
Figyelt kérdés
Rengeteget takarítok, mégis egér van a lakótérben. Kuya van, de nem reagál az egérre. Macskát nem akarok, de olvastam, hogy az sem tuti megoldás. El vagyok keseredve, rossz érzéssel tölt el a tudat, hogy egér rágcsál a szobában. Aki tud, kérem segítsen jó tanáccsal. Ja! csapdát vettem, sőt egérmérget. Eredménytelenül. Ráadssul az egérpiszok valós dolog, és láttam is az egeret2012. okt. 12. 18:00
1/7 Bakó László Ábel válasza:
Hasonló problémám volt a garázsban... A megoldás egyszerű: Kis tálba kiszórsz egérmérget: piros kis kajaszerű izék. És akkor az egér megeszi, és nem helyben döglik meg, hanem rá fél órára... Magát eltakarítja, mert jóllakik, kimegy a házból, és valahol a természet lágy ölén elhalálozik :D.
2/7 anonim válasza:
De az edény fal mellett legyen, mert az ebadta fal mellett közlekedik.
3/7 gomzoli válasza:
Ha meg tudod oldani, hogy a lakásban MINDENT, ami ehető, zárt műanyag dobozokban tárolj, de még a kutya edényében se legyen felesleges kaja, csak amikor éppen eszi, és a ház 5 méteres körzetében se nagyon találjon ennivalót, akkor el fog húzni pár napon belül, ugyanis 2-3 nap alatt éhenhalna, olyan gyors az anyagcseréje. Ha semmi ehetőhöz nem fér hozzá, el fog tűnni!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, és így fogok tenni.
Azóta 2db egeret kapott el a csapda. Ijesztő öröm, figyelmeztetés, h igenis vannak/voltak egerek, nem is 1. Nagyon durva dolog, mert eddig nem volt az életemben egér probléma. üdv
2012. okt. 14. 11:32
5/7 anonim válasza:
Én agyoncsaptam őket...volt olyan hogy felállt a tv előtt és nézte mi megy :D ő már rég bent lakott nem félt tőlünk.
6/7 A kérdező kommentje:
legalább ma tudok valamin mosolyogni :)))
2012. okt. 18. 11:31
7/7 Unikornispata válasza:
3.!A bútorokat is rágcsálja ám....beköltözik és szépen kijár enni szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!