Fürdőszobába milyen hősugárzót, melegítőt javasolnátok?
Te döntésed. a Solac is egy irányba sugároz. régebben sok fürdőszobában volt ilyen gyárilag. ha körbe fűtött a fürdőszoba, akkor nem lesz vészes a lehűlés sem.és ha nem bemelegíteni akarod vele a fürdőt, mert az azért sok.illetve a fürdő mérete ha elég kicsi.
szerintem figyeld a hőmérsékletet, tervezd el hová tudod feltenni, honnan van villany neki, és ha szükséges, akkor 1-2 nap alatt berakod.
Talán a kvarc fűtőset.nem kedvelem, ha fújja valami a levegőt rám erősen.a kvarcok fürdőszobába valóak, fixen felszerelhető, dőlészöge állítható, nincsen utba semminek.
de találtam egy kicsit olcsóbbat, és több műszaki boltban is van
ezt a céget is sok villamos boltban megtalálni, itt is van
a ventillátoros kevésbé szinpatikus nekem, mert a fújt levegő zavarna engem. inkább a kvarc sugárzót választanám. választásnál vedd figyelembe, hogy hol érvényesíthető és mennyi a garancia, közeledbe beszerezhető e a termék, (a népszerű cím szerintem csak marketing).
Igen, ezeket fel kell fúrni,be kell kötni valamilyen módon (oda vinni a villanyt),{esetleg be is dughatod konnektorba }, de ezek helyhezkötöttek alapvetően. (persze létezik hordozható is;somogyi oldalán találsz sokfélét. felszerelésnél figyelembe venni a sugárzás irányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!