Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fürdőszobába milyen hősugárzót...

Fürdőszobába milyen hősugárzót, melegítőt javasolnátok?

Figyelt kérdés
Olyat keresünk, ami olcsó+hasznos.Nem kell,hogy távvezérlésű stb. legyen,lényeg,hogy a céljnak leginkább megfeleljen,és olcsó legyen.Tehát pl:hideg levegő fokozatot nem szeretnénk plussz X ezerért,mert nem ez a cél.A legjobbat a legjobb áron.Most Solac RC 8200 illetve Orion ORH03A-n gondolkodunk.Melyik ezekből? Esetleg más tipp?

2012. okt. 10. 16:12
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
2012. okt. 12. 07:38
 22/29 anonim ***** válasza:

Te döntésed. a Solac is egy irányba sugároz. régebben sok fürdőszobában volt ilyen gyárilag. ha körbe fűtött a fürdőszoba, akkor nem lesz vészes a lehűlés sem.és ha nem bemelegíteni akarod vele a fürdőt, mert az azért sok.illetve a fürdő mérete ha elég kicsi.

szerintem figyeld a hőmérsékletet, tervezd el hová tudod feltenni, honnan van villany neki, és ha szükséges, akkor 1-2 nap alatt berakod.

2012. okt. 12. 12:23
 23/29 A kérdező kommentje:
Ok,kösz,és az Orion ORH03A? Arról mi a véleményed? te melyiket választanád?
2012. okt. 12. 20:29
 24/29 A kérdező kommentje:
2012. okt. 12. 20:33
 25/29 anonim ***** válasza:

Talán a kvarc fűtőset.nem kedvelem, ha fújja valami a levegőt rám erősen.a kvarcok fürdőszobába valóak, fixen felszerelhető, dőlészöge állítható, nincsen utba semminek.

de találtam egy kicsit olcsóbbat, és több műszaki boltban is van

[link]

2012. okt. 12. 23:05
 26/29 anonim ***** válasza:

ezt a céget is sok villamos boltban megtalálni, itt is van

[link]

2012. okt. 12. 23:17
 27/29 A kérdező kommentje:
Ok,köszi,de most ezt nem értem,akkor a kvarc fütőset nem kedveled? amiket küldtél tényleg olcsóbbak,azt nézem árgépen mégis ez a Solac a legnépszerűbb.Ezeket mindegyiket fúrni kell? nem lég letenni valahova aztán kész?
2012. okt. 13. 10:05
 28/29 anonim ***** válasza:

a ventillátoros kevésbé szinpatikus nekem, mert a fújt levegő zavarna engem. inkább a kvarc sugárzót választanám. választásnál vedd figyelembe, hogy hol érvényesíthető és mennyi a garancia, közeledbe beszerezhető e a termék, (a népszerű cím szerintem csak marketing).

Igen, ezeket fel kell fúrni,be kell kötni valamilyen módon (oda vinni a villanyt),{esetleg be is dughatod konnektorba }, de ezek helyhezkötöttek alapvetően. (persze létezik hordozható is;somogyi oldalán találsz sokfélét. felszerelésnél figyelembe venni a sugárzás irányát.

[link]

2012. okt. 13. 12:15
 29/29 A kérdező kommentje:
Ok,Kösz,akkor maradok szerintem a Solacnál,és megrendelem ott,ahol árgépen a legolcsóbb.Ezt mindenképp fel kell fúrni,nem elég ha leteszem valahová?
2012. okt. 14. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!