Fürdőszobába milyen hősugárzót, melegítőt javasolnátok?
Figyelt kérdés
Olyat keresünk, ami olcsó+hasznos.Nem kell,hogy távvezérlésű stb. legyen,lényeg,hogy a céljnak leginkább megfeleljen,és olcsó legyen.Tehát pl:hideg levegő fokozatot nem szeretnénk plussz X ezerért,mert nem ez a cél.A legjobbat a legjobb áron.Most Solac RC 8200 illetve Orion ORH03A-n gondolkodunk.Melyik ezekből? Esetleg más tipp?2012. okt. 10. 16:12
11/29 anonim válasza:
Fürdőszobai csak annyit takar hogy valamennyivel jobban birja a párát.
De szerintem ezért felesleges többet fizetni.
Nekünk noname 2ezer forintos ventillátoros van,corában vettük tavaly,1es fokozaton 1 kwh, 2esen 2 kwh a fogyasztása,napi 20 percet működik,havi 1000-1500 Ft-ot fogyaszt,5 perc alatt van a 17ből 22-23 fok az átlagosnál picit nagyobb fürdőben.
12/29 gomzoli válasza:
Az ilyen alkalmi fűtéshez tényleg a legjobb a párezer Ft-os ventilátoros hősugárzó. A márkája szerintem édesmindegy, a belsejük úgyis szinte ugyanaz, hiszen egyszerűek, mint egy kockakő. Lényegében egy nagyméretű hajszárító... Az meg hogy fürdőszobai... hm, vízbe is akarod mártani?
13/29 anonim válasza:
14/29 anonim válasza:
olyant nézz aminek a felülete érdes, így a megnövelt felület jobban sugároz. de a linkelt oldalakon is sokat olvashatsz róluk, szerkezetükről, vásárolhatsz...
15/29 gomzoli válasza:
Tényleg frankó dolog az infrapanel, de az árából 5-10 évig fizetheti azt az áramot amit a kis hősugárzó az infrapanelhoz képest többletként elfogyaszt. És gondolom pont a pénztelenség az, ami miatt csak alkalmankénti fűtés kell nekik a fürdőben.
16/29 A kérdező kommentje:
Bali 2:ezt javaslod? Csináld magad infra panel KIT
-DO IT YOURSELF!!!!-
Mérete: 1m X 0,5m X5 cm
Teljesítmény: 220watt
9900 ft?
2012. okt. 11. 20:50
17/29 A kérdező kommentje:
GOmzoli: a pénztelenség is+sporólás is.Miért menjen a fürdőszobába a fűtés,ha nem vagyunk ott?
2012. okt. 11. 20:53
18/29 A kérdező kommentje:
GOmzoli: nem tudom mi a különbség,a fürdőszobai,és nem fürdőszobai között,ezért kérdeztem én is,hogy van-e jelentősége,mindenestre a Solac RC 8200, azt fürdőszobaiként hirdetik,tehát gondolom van jelentősége
2012. okt. 11. 20:55
19/29 anonim válasza:
igen, arra a csináld magadra gondoltam.
20/29 A kérdező kommentje:
Ok,kösz,de akkor már a Solac RC 8200 illetve Orion ORH03A-n nem jobb? sokkal olcsóbb mindkettő.Pl:a Solac 5790 ft.
2012. okt. 12. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!