Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki tudna ajánlani egy nagyon...

Ki tudna ajánlani egy nagyon olcsó költözési lehetőséget/céget, stb?

Figyelt kérdés
Igazából egy kisebb autó kéne csak, amibe befér néhány minimális bútor (számítógép-asztal, dohányzóasztal, ilyenek)
2009. aug. 5. 09:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

No mindegy, jól elszaladtunk más irányba... :-)

A lényeg, hogy én nem ingyen akartam, de sajnos még a 15.000 Ft is sok egy ilyen apró költözésre. Viszont most hogy megtaláltam ezt az ingyenes lehetőséget, ez csak hab a tortán, és jól esik, hogy vannak ilyen emberek, akik tényleg csak egy pohár vizet és egy köszönömöt várnak el a meló végén. Erre akartam kilyukadni.

2009. aug. 5. 10:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, kedves kérdező, de még mindig nem értem az összefüggést a gazdasági társaság és a szívességi segítség között.

A gazdasági társaság azért vesz autót, hogy a megrendelői cuccát használja, kizárólag abból a pénzből fogja törleszteni, amit a megrendelői fizetnek neki.

A szívességi használat esetén én veszek egy autót, amibe elfér a te cuccod is, és ha már úgy alakult, megoldom a te problémádat. De az én beruházásom nem a te igényed miatt történt. Azaz ha te egy nagyobb szekrényt akarsz elvinni, mint az én autóm, akkor az ÉN nem tudom megoldani, viszont egy gazdasági társaság igen, mert ez a feladata.

Jó dolog, hogy kapsz önzetlen segítséget. Én az elmúlt harminc évemben mást sem tettem, csak önzetlenül segítettem. Még pohár víz sem kellett. Sőt ezt teszem ma is. Ettől függetlenül NEM ítélem el azt a céget, azt a vállalkozót, aki UGYANAZT a munkát, amit én ingyen megteszek másnak pénzért vállalja el, és ebből él. Ettől nem "szánalmas" az országunk.

Bár tény, hogy ne két fuvarral akarjon nagyot akasztani egy rakodómunkás.

Amúgy egy "fél órás kanyarért" a 35e Ft nem tudom, hogy mennyire reális. Én reklámgrafikus vagyok, nekem 12e Ft-os óradíjam van, egy 100 oldalas kiadvány elkészítését (amely legyen három-négy napos meló) 400e Ft alatt biztos nem vállalom el. És ezzel még nem is a szakmám legdrágábbja vagyok, valahol középárfekvésben dolgozom. Az én munkám ennyit ér, aki nem fizeti meg, keres olcsóbbat. Fog találni. De nem lasszóval fogom a megrendelőimet...

2009. aug. 5. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!