Hogyan lehetne egy rakás muslicát elfogni/megsemmisíteni?
Figyelt kérdés
Sajnos elszaporodtak egy-egy rohadt gyümölcs kapcsán, és most tele a lakás (főleg a nappali-konyha). Nagyon zavarnak és mindenfelé repdesnek...2012. okt. 5. 11:48
1/10 anonim válasza:
tüntess el minden számukra ehetőt,töröld fel az utolsó csepp vizet is és eltünnek maguktól,éhenhalnak
2/10 anonim válasza:
Ha nincs semmilyen érett, túlérett gyümölcs a lakásban, eltűnnek maguktól.
3/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy eltűnnek, de nagyon lassan. A fürdőben, sőt a WC-ben is van egy-egy.
Mindig van kint gyümölcs és zöldség is, amiket nem jó hűtőben tárolni. A rohadtra persze figyelek, de egy-egy érett darab azért elől van.
Valami lekvármegoldáson töröm a fejem. Csak hogy fogom el őket, mert bele nem fulladnak, annyira nem hülyék.
2012. okt. 5. 12:24
4/10 anonim válasza:
Tudom, hülyén hangzik, de én porszívóval szoktam adni nekik.
5/10 anonim válasza:
Vizes kézzel és sok kitartással össze lehet őket csapni. Tapasztalatból írom.
6/10 A kérdező kommentje:
3,36m a belmagasság. :S
2012. okt. 5. 12:53
7/10 A kérdező kommentje:
Egyébként ahol érem őket, természetesen csapkodom le. De elég sokan vannak most...
2012. okt. 5. 12:54
8/10 anonim válasza:
Elektromos szúnyogriasztótól leperegnek.
9/10 A kérdező kommentje:
Wow, köszi, az még van is itthon. :o)))
2012. okt. 5. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!