Kikapcsolták a Villanyt! Mit lehet tenni?
Anyósoméknál egy hete kikapcsolták a villanyt.Mit lehet tenni,lehet kérni önkormányzat segitségét?
Hallottam arrol hogy van ilyen feltöltös "akármi" a gáznál hogy amennyit töltessz rá annyi gázt tudsz fogyasztani.Ilyen van a villanynál is?Vagy mit lehet ilyenkor tenni.?Összesen 158000ft a számla mi kifizetjük a férjemmel de nem tudjuk mi sem egyszerre max négyszerre de az is 4 hónap.Addig amig nincs lenullázva a számla addig ugy sem kötik vissza ugye?
csak akkor kötnék vissza a tartozás kifizetése előtt ha villannyal menne a fűtés, mert télen senki nem fagyhat meg.
De egyébként igen, akkor fogják visszakapcsolni ha ki van fizetve.
Van feltöltős áram.
Ha az anyósodék jövedelme nem halad meg egy szintet, kaphat segélyt az önkormányzattól, így bevehetik a védett fogyasztók programjába, amivel kaphatnak részletfizetést (akár 10 e,/hó megegyezés szerint, és felszerelnek egy órát.
Nézd, szerintem attól függ, hogy le is szerelték már az órát, vagy még csak "szüneteltetik a szolgáltatást", magyarán kikapcsolt állapotban leplombálták... ha még az utóbbi az állapot, akkor szerintem ha megkötöttétek a megállapodást és kifizettétek a kezdőrészletet (kalkulálj elsőre 50%-kal), kérheted a korlátozás megszüntetését.
Ha le is szerelték az órát, akkor ugye új szolgáltatói szerződés kell, azt meg valszeg tényleg csak akkor kötnek, ha nincs tartozás az előző szerződésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!