Mivel fűtsünk a fürdőszobában? Kell majd egyáltalán?
Gázos téglalakásba költöztünk.
Két szoba,konyha,fürdő,tároló.
Konvektor van a két szobában.
A fürdőben nincs fűtés,állítólag így sem lesz hideg,de én ebben nem hiszek igazán.
Nem szeretném ha sokkal több lenne a villanyszámla.
Mivel fűthető be a fürdő?
Vagy létezhet hogy tényleg bemegy oda a meleg? (mi és a szomszédok minden oldalát fűtjük)
Eddig panelban laktam,ott a fürdőkád alatt volt a fűtéscső,jó volt.
Gáz fali melegítővel.
KI KELL VÁGNI A FÜRDŐSZOBAAJTÓ ALJÁT, HOGY JOBBAN CSERÉLŐDJÖN A LEVEGŐ A FÜRDŐSZOBÁBAN.
Szóba jöhet még infra csöves hősugárzó.
Lefelejtettem: csak albérlet,nem alakithatunk rajta igazán,rengeteget nem is szeretnék költeni
Az ajtó az nyitva lesz folyton szerintem.
Benn van egy gázos átfolyós vizmelegitő,annak van őrlángja.
Az én lakásom pont ilyen. Ha nagyon mínusz van, akkor elkel benne valami kis fűtés. Én 6000.- Ft-ért vettem hőtárolós villanykályhát. Max. 20-30 percre elegendő beüzemelni fürdés előtt, mielőtt elkezdel fürdeni, nyugodtan lekapcsolhatod. Mivel hőtárolós, minimum 2-3 ember símán megfürdik, azzal a meleggel.
Ha nincs nagyon mínusz, akkor nem szoktam bekapcsolni, mert akár a szobából, ill. a szomszédok által kapott fűtéssel el lehet lenni egy zuhanyzás erejéig.
milyen fajtát vettél ennyiért?
én csak nagyon drágákat látok így hirtelen
ha elektromos, akkor inkább egy infrapanelt, mert sokkal kisebb a teljesítménye, a hatókörében jól fűt.ha állványra teszed hordozhatóra is lehet csinálni, máshol is használhatod,termosztátot is lehet hozzá kötni.
de sztem nem lesz hideg.
Olajradiátort inkább nem,még szüleimnél volt,villanyóra pörög tőle nagyon és nem fűt be annyira hamar.
Nézegettem, ventillátoros melegítőt néztem ki,ára se sok,1 vagy 2 kwh-t fogyaszt,az sztem elég lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!