Dormeo fedőmatrac! Vélemények?
Figyelt kérdés
nem túl kényelmes az ágyunk és szeretnénk rá ilyen fedőmatracot. Tényleg olyan kényelmes mint ahogy mondják?2012. szept. 27. 21:46
1/4 anonim válasza:
Nálunk, bevált!
nem fáj a hátam és a derekam, mióta használjuk. (előtte szinte minden reggel alig bírtam felkelni...)
DE! nagyon figyelj oda az árára, mert ha olyankor veszed meg amikor akcióban van, akár féláron is megvásárolhatod!
Iratkozz fel és kérj hírlevelet..., az időszakos akciókról
2/4 anonim válasza:
BOCS!
most látom a kérdés kiírás dátumát (2012-09-27 21:46)
már biztosan nem aktuális, de most kiemelten hozta az Otthon kategória...
3/4 A kérdező kommentje:
De aktuális még, akkor írtam ki de nem jött rá válasz...így a minap gondoltam kiemelem a kérdést hátha ír valaki :) köszi a válaszod :)
2014. febr. 7. 14:29
4/4 anonim válasza:
És megvetted végül ? Vélemény ? Tapasztalat ? Milyen vastagságút vettél ? Most megint akcióznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!