Hena88 kérdése:
Ingatlan vásárlás után, bejelentkezésnél kiderült, h még 3-an vannak oda bejelentve, ráadásul NAV is küldözget oda levelet. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Lehet belőle valamilyen károm? HA jönnek a behajtók ugyanúgy visznek mindent, mikor már én vagyok a tulaj azokat az embereket meg nem is ismerem? Kényszerkijelentéssel megoldható a probléma és akkor abbamaradnak a levelek? Nem tudom jogilag milyen jogot ad az h oda van bejelentve valaki.2012. szept. 27. 11:02
1/4 anonim válasza:
Semmilyen jogot nem ad. Kényszerkijelentheted őket, bár ennek nem tudom mi a menete.
2/4 anonim válasza:
Kényszerkijelented őket (okmányiroda, vagy népességnyilvántartó/anyakönyvvezető), és élsz a szerződésben foglalt kötbér lehetőségével, mert gondolom belefoglaltátok (eléggé alap dolog, de sokan elfelejtik), hogy ha 15 napon belül nem jelent ki minden embert, céget, stb. illetve nem mond le minden olyan szolgáltatást, amire te nem tartasz igényt (azaz nem veszed át), és nem rendezi minden tartozását, akkor kötbér jár.
3/4 A kérdező kommentje:
Megnéztem szerződést és igen van benne ilyen pont köszönöm a segitséget.
2012. szept. 27. 12:33
4/4 anonim válasza:
Kérj kényszerkijelentést!
Lehet,hogy először kekeckednek,hogy minek az neked,de ne hagyd rájuk,ragaszkodj hozzá,hogy igenis ki akarod jelentetni őket!Ha nem hagyod magad lerázni,akkor szépen megcsinálja a hivatal a kényszerkijelentést annak rendje és módja szerint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!