Ellepték a lakást a legyek. Van valakinek ötlete legyek ellen?
Figyelt kérdés
Egy lakótelepen lakom a harmadik emeleten.( nincs a közvetlen környéken kertes ház, ahol állatok lehetnek). Minden ablakon szúnyogháló van. Kb. két napja elleptek az apró legyek. 5-6 mindig röpköd a levegőben. Tegnap vettem ragasztós légypapírt, de ezek tudnak valamit... Véletlenül sem repülnek bele. Lefújni lehetetlen, mert iszonyú gyorsak. Próbáltam befújni a lakást, ajtók becsukva, én el itthonról.. Mire hazajöttem több lett. Segítség!!!!2009. aug. 2. 10:22
1/3 anonim válasza:
Hol mennek be ha van szunyoghälo? Vegyel legycsapot talän az segit:-))
2/3 anonim válasza:
Először is nézz körül, hogy mire mehetnek be. Ne tárold sokáig a szemetet, ha tudsz, azonnal mosogass el, töröld le a tűzhelyet, minden olyat helyet, ahonnan ételszag jöhet.
Nézd át a szúnyoghálót, hátha megsérült valahol.
Ha ezek rendben vannak, vegyél fekete Mortein rovarirtót, 800 Ft körül van, de nagyon hatásos.
Sajnos, én is hiába igyekszem, mindig betalál pár légy, de ez garantáltan kinyírja őket.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, éppen újsággal csapkodjuk ezeket a szemteleneket. Vettem egy csokor kerti virágot a piacon. Lehet, hogy azon voltak a peték és itt keltek ki? (már mérgemben kidobtam a virágot...)
2009. aug. 2. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!