Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 8. kerület Baross utca. Rossz...

8. kerület Baross utca. Rossz környék?

Figyelt kérdés
Az egyik üzletbe eladót kerestek, jelentkeztem, behívtak interjúra. Annyira nem is vettem figyelembe hogy hol is van ez az üzlet, csak most esett le. A nyitvatartási idő 8ig van, lehet addig kellene néha bent lenni. 22 éves lányként, veszélyes lenne hazajárni onnan pl a metróhoz?
2012. szept. 22. 22:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Most elolvastam az utcánjárási tapasztalatokat is.:)

Nos, én egész életemben jártam ott föl-le, 18 évesen télen éjszaka miniszoknyában is, amikor még teli volt hivatásosokkal a Horváth Mihály tér, és a sötét mellékutcákban stricik vigyázták őket. Egyszer hivogatott a sötétből suttogva, bátortalanul egy ilyen "manager", ennyi volt az össztörténés 37 életévem alatt.

Meg a múlt héten egy fiatal srác akart velem ismerkedni, és amikor mondtam, hogy hagyjon, azt kérdezte, talán dolgozom-e, azért rázom le...:) De ez más kerületben is előfordult.:) Ami mondjuk nem tudom, hogy inkább felháborító-e mint hízelgő, mert nem vagyok dekoratív...)

2012. szept. 23. 01:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Csak most olvastam el, miért kérded. A Leonardo sarokra mennél? Ott történnek dolgok... De a közértes helyzet eleve ilyen.

Én rendszeresen járok abba a közértbe, de mesélték, hogy raboltak ki a sarkon idős néniket tavaly, kitépték a retiküljüket a kezükből. Egyébként idén rengeteg a járőr, látótávolságon belül vannak mindig, úgyhogy tudsz azonnal kiáltani nekik.

És be is van kamerázva minden. Inkább a pénztár miatt aggódnék. Személyedre nem veszélyes a környék.

2012. szept. 23. 01:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Még eszembe jutott, hogy tavaly azt is hallottam a mostani közértes lánytól, aki a Leonardoban lakik amúgy, hogy a szomszédai, cigány lányok állandóan zaklatják őt a közértben, hogy miért nem ad nekik hitelre ennivalót, hiszen szomszédok, miért nem bízik bennük. Hát nem adhat, van egy főnöke, aki nem hitelez, és kész.

Szóval ilyesmi előfordulhat. Kulturálatlan népek a közértben, akikkel meg kell küzdened.:)

A metrohoz a körút fele rövidebb. Busszal a Kálvin térig is mehetsz.

2012. szept. 23. 02:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
15 évig laktam a közelben. Attól függ, melyik része, a körúthoz vagy pláne a Kálvin térhez közelebb eső tökéletesen biztonságos (amennyire Pest belvárosa általában biztonságos persze), a Kálvária tér magasságában már nagyobb az átlagosnál a műveletlen elemek aránya az utcán, de este 8-kor azokkal se lehet semmi baj. Hajnali 3-kor azért ne sétálj miniszoknyában és topban mondjuk úgy a Lujza utca vagy a Mátyás tér környékén, de egyébként meg sehol se.
2012. szept. 23. 02:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt hozzá kell tenni, hogy a körúton belüli, Kálvin térhez közeli része, és a körúton túli része között, ég és föld a különbség. Az előbbi szerintem egy teljesen príma, tiszta, éjszaka is biztonságos hely, kultúrált emberek lakják, és tele van egyetemistával, az utobbi viszont egy undorító gettó, és ezt tovább nem is részletezném, ezt már megtették jópáran helyettem.
2013. márc. 19. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!