8. kerület Baross utca. Rossz környék?
Most elolvastam az utcánjárási tapasztalatokat is.:)
Nos, én egész életemben jártam ott föl-le, 18 évesen télen éjszaka miniszoknyában is, amikor még teli volt hivatásosokkal a Horváth Mihály tér, és a sötét mellékutcákban stricik vigyázták őket. Egyszer hivogatott a sötétből suttogva, bátortalanul egy ilyen "manager", ennyi volt az össztörténés 37 életévem alatt.
Meg a múlt héten egy fiatal srác akart velem ismerkedni, és amikor mondtam, hogy hagyjon, azt kérdezte, talán dolgozom-e, azért rázom le...:) De ez más kerületben is előfordult.:) Ami mondjuk nem tudom, hogy inkább felháborító-e mint hízelgő, mert nem vagyok dekoratív...)
Csak most olvastam el, miért kérded. A Leonardo sarokra mennél? Ott történnek dolgok... De a közértes helyzet eleve ilyen.
Én rendszeresen járok abba a közértbe, de mesélték, hogy raboltak ki a sarkon idős néniket tavaly, kitépték a retiküljüket a kezükből. Egyébként idén rengeteg a járőr, látótávolságon belül vannak mindig, úgyhogy tudsz azonnal kiáltani nekik.
És be is van kamerázva minden. Inkább a pénztár miatt aggódnék. Személyedre nem veszélyes a környék.
Még eszembe jutott, hogy tavaly azt is hallottam a mostani közértes lánytól, aki a Leonardoban lakik amúgy, hogy a szomszédai, cigány lányok állandóan zaklatják őt a közértben, hogy miért nem ad nekik hitelre ennivalót, hiszen szomszédok, miért nem bízik bennük. Hát nem adhat, van egy főnöke, aki nem hitelez, és kész.
Szóval ilyesmi előfordulhat. Kulturálatlan népek a közértben, akikkel meg kell küzdened.:)
A metrohoz a körút fele rövidebb. Busszal a Kálvin térig is mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!