8. kerület Baross utca. Rossz környék?
Pont ezért tennem fel a kérdést...
De amúgy 80 valamennyi a szám, ha ez számít...
Szia!
Házról házra más.
Látom, valaki a cigányokat írta. Ezt mindig azok szokták írni, akik még soha nem is jártak a Baross utcában, nemhogy laktak volna.
Én eddig 3 házban laktam a Barossban, az egyikben egy cigány család volt a 73-ból, a másodikban nulla a 90-ből, és menet közben költöztek be két lakásba: a földszinten egy nagyon csendes idősebb néni, és a másodikon egy nagyon nett család, akik márvánnyal újítottak fel mindent. Most a házban gondnok lakik, ezért különösen jó háznak számít, és a gondnok cigány. ÉS még egy cimbalmos is költözött be menet közben. Itt is 90 feletti lakásszám van. Szóval ez az arány nálunk.
Nekem nagyon jó környék, mivel az összes országos művelődési, politikai, közigazgatási, egészségügyi intézmény, ami létezik, itt van 1-2 perc sétára. Nekem bérletem sincs, gyalog eljutok bárhova 10 percen belül, ami csak kellhet.
A házat kell megnézni nagyon és körbekérdezgetni.
Ha gondolod, priviben megmondom, melyiket nem javaslom, ha venni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!