Ilyen cicáknak mi a nevük? Hol találok a neten ilyen rajzolt fekete cicákat? (lent bővebben. Linkkel együtt)
Ezek általába hobbi boltokba van h így ülnek,feketék hosszú a farkuk...stb nem tudom az ilyeneket hogy nevezik ?? vannak ilyen szobrok is ahhjj nem tudom így elmagyarázni remélem valaki érti h mit akarok..:S
Http://kepfeltoltes.hu/view/090801/767634482_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg itt van a link
Mivan? Gondolkozz amíg kiírod a kérdésed,és fogalmazdd meg értelmesen!!!! Tanulj meg írni és fogalmazni.
naah.
Hol talál a neten olyan rajzolt cicákat, aminek a képét belinkelte (az oldal ugyan eltöri a linket, de azért megoldottam), ha jól értem:)
Ezek ha jól látom falimatricák. Sajnos nem tudok segíteni abban, hol találsz még a neten ilyet, de szerintem azokban az üzletekben (vagyis a weboldalaikon) ahol tapétát, falimatricát árulnak (google) lehet, tudnak segíteni. Meg persze, ha valakit éppen ez érdekel és erre jár, lehet hogy ő is:) De ha a google képkeresőjébe beírod, hogy "cat decal" (decal-matrica, levonó) akkor talán találsz.
Szia!
Nem jó a link. Legalábbis nekem nem nyitja meg.
Megtennéd, hogy belinkeled még egyszer?
Így jó a link, ha még valakit érdekel. Engem is érdekelt volna, mi az a név, amit megtudott, én válaszoltam neki anno, de a kérdező úgy látszik nem járt erre azóta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!