Létezik csendháborítás fényes nappal?
Van egy szomszédunk, aki ráadásul rokonunk is, állandóan a rendőrséget hívja ránk, mivel őt zavarja a hangos zenee, mert nem tud pihenni, de én úgy tudom hogy a csendháborítást beszüntettèk...
Mit lehet ez ellen tenni????
Meg az törvényes hogy egy rendőr akinek semmilyen házkutatási parancsa nincs, a saját házunkba le igazoltat, édesanyámat mivel rokkant nyugdíjas a falhoz szorították, és úgy vittèk el mint egy bűnözőt lebilincselve, az mennyire törvényes hogy 3kiskorú gyermek
itthon volt nagykorú felügyelet nélkül, ez szerintetek mennyire törvènyes?????? A baktalórántházi rendőrörsön alá irattak anyukámmal 30ezer ftos csekket csak azért mert a személyi igazolvànyát nem adta oda nekik! Rá 2hétre a semmiért megint leküldtek 10ezer-ftos csekket!
Akkor az öccsémet megbüntették 30ezer-ftos csekre mivel az úttesten gyalogolt aztán megint megbüntették 40ezer-ftos csekkre
mert látták a rendőrök hogy a kocsmàból kijött èshát mert furcsán ment a biciklivel és azt hidtèk hogy ittas, de akkor csak 1db sört ivott meg! Aztàn megint megbüntették 30ezer ftos csekkre, de semmi szabály ellenességet nem követtet el.. Szerintetek ezek a dolgok mennyire törvényes????? Ezek a baktiak korrukt rendőrök enbe a faluban mindenkit ok nélkül büntettnek, van egy rokonunk azokra is rá vannak szállva... Akkor Szombat este 11órakkor nyugodtan tv-t néztün arra lettün figyelmesek hogy a szomszéd asszony kikiabàl vmit , persze mi nem hagytuk magunkat vissza kiabáltunk neki erre a mellette lévő szomszéd is beleszól elkezdtünk veszekedni, aztán megint rank hivta a rendőröket, azt állitva hogy hangos dübögéssel voltunk holott mi tv-t nèztünk... Aztán mosg vasárnap délelőtt is ránk hivta a rendőrséget, mert szintén hangos volt szerinte a zene, a rendőr felajánlott egy 10ezer ftos csekket de èdesanyàm nem fogadta el... A válaszotokat várom mit lehetne ez ellen tenni???? Előre köszönöm.
Sorozatos jogsértések,összeférhetetlenség, sejtem kik lehettek. Szerencsétek hogy nem vagytok a szomszédaim :) Akkor a sokol rádiót is csak félve mernéd bekapcsolni, és kezicsókolomot köszönnél nekem.
De nézzük sorban:
Nem tudta a személyazonosságát igazolni, szabsértés, és személyazonosítás céljából bevihetik,stimmel (érdekes, engem sose akartak bevinni ezért,se megbírságolni, elmondtam ki vagyok,normális voltam velük, utamra engedtek)
Ittas nem gépi meghajtású jármű vezetése szabsértés, nem számít hány sört ivott meg
Elkezdtetek verekedni :)Hát ez minimum garázdaság szabálysértése
Mit lehetne tenni? Hát,tiszteld az együttélés szabályait, tanulj,kultúráltan hallgass zenét,ittasan gyalog közlekedj, beszélj normálisan a rendőrrel és ne a jogaiddal kezdd,ne verekedj,ne ordibálj a szomszédoknak,és ha van járda, akkor ott menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!