Hol érdemes madáretetőt venni? Vagy jobban járunk, ha csinálunk?
Szeretnénk majd télire az ablakunk elé egy madáretetőt kitenni, mert most az új lakásban erre van lehetőség végre :) A baj az, hogy a párom nem az a barkácsolós típus, tehát mi nem nagyon tudjuk megcsinálni, viszont lehet, hogy apukája megcsinálná nekünk. De még így is az a kérdés, hogy olcsóbb-e az anyagár, mintha megvennénk készen?
Mennyibe kerülne készen kb egy ilyen? És hol érdemes keresni? (obi, praktiker esetleg??)
Az anyagár az változó lehet,függően attól,hogy a párod apukájának milye van és milye nincs,na meg attól is függ,hogy milyen fából és mekkorát akartok.
Vaterán is lehet nézni.
én cinkegolyót szoktam akasztani az erkélyre. annyira édesek a kismadarak, ahogy idejönnek kajálni, egyszerre többen is :) nyáron egy szárazkenyér volt kinn, néha pótoltam. arra meg néhány szarka járt rá :)
ja, és pár hete egy galamb rakott tojást az autógumiba, ami szintén az erkélyen van. na, annak mondjuk annyira nem örültem, de azért jó tudni, h engem valamiért szeretnek a madarak :D
az OBIban van madáretető, bár gondolom főleg a téli időszakban lesz majd akciós. olyat vegyél, amire a galambok nem tudnak rájárni, mert azok ritka pofátlan dögök, és elüldözik az aranyos verebeket és cinkéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!