Milyen irányban van az ágyatok? (É-D, K-Ny) Van
jelentősége?
Figyelt kérdés
Szerintem van.
2009. júl. 27. 21:47
1/10 anonim válasza:
Észak-déli lakásban az ablakkal párhuzamos falon. Szóval Kelet-nyugati. Szerintem nincs jelentősége, mert a szobában mindenhol volt már az ágyam és nem tapasztaltam semmilyen téren különbséget.
2009. júl. 27. 22:11
2/10 anonim válasza:
É-D. újságban olvastam, h van jelentősége, pl. a háziállatok sem véletlenül alszanak ott, ahol... ők megérzik. és az É-D-i irány a megfelelő, ez biztos. de azt sajnos már nem tudom, h mi a jelentősége... :S
2009. júl. 27. 22:26
3/10 anonim válasza:
huh de jo biztos van jelentősége, eddig még nem gondolkoztam ezen, de nekem is É-D am azt tudom hogy ajtóval szembe nem lehet a láb(évekkel rövidíti az életet), az ablak meg az energiát szívja le(de ez nem biztos).
2009. júl. 27. 22:28
4/10 anonim válasza:
É-D,állítólag azért mert a Földet körbeölelő "energiavonalakkal" (pontos kifejezését nem tudom) párhuzamosan jó feküdni,nem pedig keresztezni azokat!
2009. júl. 27. 22:37
5/10 anonim válasza:
"ajtóval szembe nem lehet a láb(évekkel rövidíti az életet)" --> mekkora szamárság. Már mi köze lenne az ajtónak a várható élettartamhoz? Ez csak hülye "fengsui" maszlag.
A macska meg a radiátoron vagy a tv tetején fekszik, ott ahol meleg van (télen). Nyáron meg az elöl hagyott fekete nadrágon, pólón :)) Sajnos tapasztalat :)
2009. júl. 27. 22:40
6/10 anonim válasza:
"ajtóval szembe nem lehet a láb(évekkel rövidíti az életet)"
lehet csak véletlen egybeesés, de anyukám világ életébe "lábbal az ajtónak" aludt és 54 évesen hunyt el...
2009. júl. 28. 00:14
7/10 anonim válasza:
Én 70 éves vagyok,a lábam ajtóval szemben van,( nem is tudnám máshova tenni az ágyamat ),még sincsenek alvásproblémáim,és egészséges is vagyok.Ezt is csak azok találták ki,akik a megfelelő hely keresésével akarják megvágni a hiszékenyeket.
2009. júl. 28. 06:59
8/10 anonim válasza:
Azért nem lehet ajtóval szemben a láb, mert a halottat ravatalozzák úgy fel. Lábbal kifele. A gyereket fejjel előre viszik be, és a holtat lábbal előre viszik ki.
Ha minden este úgy alszol el, mintha már a ravatalon feküdnél, mintha már készülnél ki, az nem jó üzenet a tudatalattinak. Persze, ha valaki nem tudja, akkor lehet hogy mndegy. De ha tudat alatt tudja, csak nem jut eszébe? Akkor mi van?
Az enyém Ny-K van, de valóban jó volt, amikor É-D volt.
2009. júl. 28. 08:09
9/10 anonim válasza:
Elnézést a 6:59-től, a lábbal előre fekvés miatt, természetesen Ön kivétel!
2009. júl. 28. 08:10
10/10 anonim válasza:
Nalunk 4 szoba van, mind a 4 szobaban mashol van az agy.
En nem vettem eszre semmi kulonbseget,en mindenhol nagyon jol tudok aludni. :))
Van 4 horcsogunk, es amikor tisztaba rakjuk, mindig direkt megforditjuk a "hazukat", de mindig oda fekszenek, ahol volt a szundi helyuk. Kivancsiak voltunk mi is, hogy reagaljak le, es hiaba hipozom ki, ok ugyis tudjak :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!