Békásmegyeren a Lukács György utca jó környék? Kisbabával költöznénk.
24 éve lakom itt, mióta megszülettem.
Baj mindenhol van és drogosok is, bár lehet az előző kommentelőnek voltak negatív élményei drogosokkal, de a hozzászólása nagyon általánosító és nevetséges:DD
3. vagyok.
Sajnálom a rossz élményeidet, de ez bárhol megtörténhet sajnos a mai világban...
Velem szerencsére nem történt semmi ilyesmi, de simán megeshetett volna ha nem vigyázok magamra. Ez akár Budapest bármilyen részére igaz. A belvárosban is megverhetnek, vagy megszurkálhatnak. Sajnos ez a mai valóság..
A megoldás: NEM kell bandázni, rossz társaságba keveredni. stb. Békásmegyeren több 1000 ember él, ennek nagyobb része ének SEMMI bántódása nem esik itt!!
Rossz az az érvelési technika Békás mellett, mi szerint "ez bárhol megeshet", ez nagyon nem így van! Én Gazdagréten nőttem föl, ami egy olyan hely, hogy milliószor mentem haza hajnalban teljesen egyedül a lakótelepen keresztül, és még csak rám se néztek, kedves, kulturált emberi arcok fogadtak mindenhol, számomra mindig egy élmény volt arrafelé sétálgatni, mert egy barátságos, emberi lakótelep és balhénak még csak a hírét sem lehetett hallani.
Néha egy barátom miatt, szoktam Békáson járkálni, de azon vagyok, hogy minél hamarabb menjünk be a lakásába, mert valami okádék környék úgy összességében véve, egyszerűen ki ráz a hideg tőle, mert minden 3-4. emberi arc kb. az a ránézésre tíz év fajta. Aki beleszületett vagy legalábbis nagyon régóta ott él, az elhiszem, hogy megszokta, és nem érti azokat, akik idegenkednek tőle, de igen is valljuk be; Békás egy borzalmas hely, és erre nem mentség, hogy "ez máshol is előfordulhat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!