Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Békásmegyeren a Lukács György...

Békásmegyeren a Lukács György utca jó környék? Kisbabával költöznénk.

Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 15:40
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem rossz.
2012. szept. 2. 14:38
 2/10 anonim válasza:
0%
Én 12évet laktam békáson,nem ajánlanám egyáltalán. nem csak babával,amúgy sem. semmi más nincs ott,csak bandázó drogos "fiatalok",akik keresik a bajt. Ha teheted kerüld el békást. Mondjuk egyik ltp sem a legjobb,de békás kifejezetten ilyen jellegű.
2012. szept. 5. 16:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

24 éve lakom itt, mióta megszülettem.

Baj mindenhol van és drogosok is, bár lehet az előző kommentelőnek voltak negatív élményei drogosokkal, de a hozzászólása nagyon általánosító és nevetséges:DD

2012. szept. 8. 16:57
 4/10 anonim válasza:
78%
Nagyon nevetséges. Akárhova megyek békáson,a mai napig,biztos találkozom olyannal,aki rosszarcú. Igen vannak negítav élményeim. Mint pl édesanyám megverése,az öcsémet zaklató pedofil a játszórén,vagy amit én éltem át a duna felöli oldalon. Az előttem hozzászóló ne általánosítson.
2012. szept. 8. 17:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok.

Sajnálom a rossz élményeidet, de ez bárhol megtörténhet sajnos a mai világban...

Velem szerencsére nem történt semmi ilyesmi, de simán megeshetett volna ha nem vigyázok magamra. Ez akár Budapest bármilyen részére igaz. A belvárosban is megverhetnek, vagy megszurkálhatnak. Sajnos ez a mai valóság..

A megoldás: NEM kell bandázni, rossz társaságba keveredni. stb. Békásmegyeren több 1000 ember él, ennek nagyobb része ének SEMMI bántódása nem esik itt!!

2012. szept. 8. 18:10
 6/10 anonim válasza:
Ebben teljesen igazad van. Én azért ajánlottam neki,hogy inkáább ne menjen oda,mert én sem "bandáztam",és simán folyton belém kötöttek éjszaka,ilyesmik.. :/
2012. szept. 9. 20:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én laktam pár évig a Lukács György utcában,nekem fiatal lány létemre soha semmi bántódásom nem esett, szerintem sem olyan rossz környék. Békásmegyer hegy felőli és Duna felőli oldala között azért óriási különbségek vannak.
2013. márc. 10. 12:56
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Rossz az az érvelési technika Békás mellett, mi szerint "ez bárhol megeshet", ez nagyon nem így van! Én Gazdagréten nőttem föl, ami egy olyan hely, hogy milliószor mentem haza hajnalban teljesen egyedül a lakótelepen keresztül, és még csak rám se néztek, kedves, kulturált emberi arcok fogadtak mindenhol, számomra mindig egy élmény volt arrafelé sétálgatni, mert egy barátságos, emberi lakótelep és balhénak még csak a hírét sem lehetett hallani.

Néha egy barátom miatt, szoktam Békáson járkálni, de azon vagyok, hogy minél hamarabb menjünk be a lakásába, mert valami okádék környék úgy összességében véve, egyszerűen ki ráz a hideg tőle, mert minden 3-4. emberi arc kb. az a ránézésre tíz év fajta. Aki beleszületett vagy legalábbis nagyon régóta ott él, az elhiszem, hogy megszokta, és nem érti azokat, akik idegenkednek tőle, de igen is valljuk be; Békás egy borzalmas hely, és erre nem mentség, hogy "ez máshol is előfordulhat".

2013. márc. 16. 03:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtti válaszoló vagyok. Békásmegyeren kívül laktam még a XII. kerületben és 3 külföldi nagyvárosban is. Jelenleg a II. kerületben lakom, nem mondanám, hogy nincs összehasonlítási alapom. A XII. és a II. kerületet nyilván ezerszer jobb környéknek mondanám, de Békásmegyerrel sem volt soha problémám, én is halál nyugodtan sétáltam haza az éjszaka közepén. Békásmegyer munkáslakótelepnek épült, Gazdagrétre pedig anno a párttagokat költöztették, nem csoda, hogy a mai napig érződik a különbség, de azért Békásmegyerre sem mondanám hogy "okádék környék", főleg úgy, hogy még csak nem is laktál ott soha.
2013. márc. 20. 22:04
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Amint azt te is leírtad, a hegy és a Duna felöli oldal között óriási a különbség. Nos, ő a Duna felőlin lakik, ami szerintem rémisztő. Már a Héven elég bizarr arcok voltak, de miután leszálltam és belevettem magam a lakótelep sűrűjébe nem igazán éreztem azt a kényelmes, könnyed, biztonságérzetet, mint akár a Gazdagréten, akár a József Attilán, stb. Rengeteg volt valóban a nagyon rosszarcú fiatal, az a tipikus; "mit bámulsz k*csög?!" fajta, az egész környéket belengte valami "puskaporos" levegő, a barátom mesélte is, hogy nappal még hagyjám, de olyan este 7-8 után kezdenek csak igazán duhajkodni, és sanszos dolog már akkor, hogy az emberbe belekössenek, csak azért mert csúnyán kötötte be a cipőjét. Jómagam, egy vékony, félénk, "bölcsészfejű" emberke vagyok, tehát az a potencionális célpont, ezért nekem bőven elég volt ennyi Békás, legalábbis Duna felöli oldalából, hegy felőliről nem tudok nyilatkozni, ott nem voltam. Biztosra megyek a lakáskeresésben, nyílván az embert bárhol lehúzhatják, vagy megverhetik, de azért nem mindegy mekkora eséllyel, ezért nekem pl. Pest körúton túli része a térképen egy nagy fekete mező.
2013. márc. 21. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!