Miért van az, hogy már 4 éve lakom itt, de még mindig nem vagyok képes megszokni, nincs "otthon-érzetem"? Más is járt így?
Nem akarlak elkeseríteni, de én idáig öt helyen laktam, abból kettő helyen éreztem ugyan azt amit te most. Nem éreztem az otthonomnak, csak egy helynek, ahol a cuccaimat tudom tárolni, és ahova tudok menni aludni. Az egyik helyen nőttem fel ráadásul, tehát 21 évig laktam ott. Az ötből három ugyan azon a lakótelepen volt, és ezekben ugyan azokkal éltem, a három közül volt a kettő számomra idegen. Tehát szerintem nem is a környék számít annyira, hanem maga a lakás. Soha nem tudtam ezt a kettőt az otthonomnak érezni, még a 21 év sem volt elég hozzá. Elmondhatatlanul örültem mikor ezekből a lakásokból elköltöztünk/elköltöztem.
Ahol most élek, nagyon szeretem. Mióta itt lakok, azóta tudom, mi is az, hogy otthon.
Ahol szerettem lakni, ott első perctől kezdve szerettem.
Tehát nem volt olyan, hogy idő közben éreztem egyre inkább bármelyiket is az otthonomnak.
hááát, ez nem lehet valami jó érzés. szerencsére én még nem tapasztaltam ilyet.
amikor elköltöztem a "szülőfalumból" (Nagytétény, prolifalva) akkor direkt olyan lakást választottam, amilyenre mindig is vágytam. tehát ami hiányzott a régi helyen, az az új lakásom környezetében megvolt. már a költözés előtt álmodoztam róla, h milyen jó lesz itt lakni. és tényleg :D nagyon jó, már a 3 éve élünk itt a párommal.
azért az húzós, h 4 éve egy dekát nem fejlődött az infrastruktúra, és nincs leaszfaltozva az út...
Van időszak, amikor egész jól elvagyok itt, aztán van, amikor úgy érzem becsavarodok és el akarok költözni. (A múltkor megláttam egy lakáshirdetést -egyébként is sokszor olvasgatok lakáshirdetéseket- pont a volt lakásunkkal szembeni házban, elkapott a sírás. Tudom, hogy ez az én hülyeségem és megszoksz, vagy megszöksz... Majd lesz valahogy. :)
Bizony nem sok dolog fejlődött, egy utcát aszfaltoztak le, párat leszórtak kőzúzalékkal, de a többség, mint a mi utcánk, süppedős homok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!