Nagyon SOS Főgáz kérdés?
Figyelt kérdés
Albiban lakok, hétvégén költözök el. Attól tartok, hogy a tulaj átvert engem a gázzal.
Ha felhívom a Főgázt, akkor nekem nem ad ki infót. Ha a tulaj nevében hívom fel, tehát hogy én vagyok Gipsz Jakab, akkor milyen adatokat kérnek? sajnos nem tudom mikor, hol született, stb...
Én csak azt szeretném tudni, hogy mennyivel fizettem többet.
2012. aug. 27. 16:52
1/5 anonim válasza:
A nevet, fogyasztó-azonosítót (ez a számlán van rajta), gázmérő számát. Lehet, hogy a fogyasztó-azonosítót el tudod bliccelni, ha azt mondod, hogy most nem találsz régi számlát, mert pl. festés van a lakásban. Elvileg a gázmárő gyári száma is beazonosít.
2/5 anonim válasza:
Szoktak néha kérdezni ilyen keresztkérdéseket mikor hol született anyja neve, stb. Tehát ne lepődj meg. De, próbáld meg, ha netán ilyet kérdez lerakod. Nincs jobb ötletem :S
3/5 anonim válasza:
Ugyan így,érthetően,tagoltan,lehet megérti az ügyfelező.
4/5 anonim válasza:
Nem fogja megérteni, mert hangrögzítőre megy...
5/5 anonim válasza:
Egyetemista éveim alatt nálunk is felmerült a gyanú, hogy a tulaj trükközik a gázszámlával annak ellenére, hogy midig hozta a csekket (feladni nem engedte, csak megnézhettük). Szolgáltatót szintén nem írok, de mi a lakótársammal bementünk az ügyfélszolgálati irodájukba és a legnormálisabbnak tűnő ügyfélszolgálatoshoz mentünk oda és elmondtuk, hogy mi is a gondunk. Hangosan visszautasította a kérésünket, majd nekiállt írni valamit és közben elmondta, hogy miért nem teheti meg, amit kérünk. Majd átnyújtott egy cetlit, meglepetésünkre a kért adatokkal. Szóval nem veszett dolog az ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!