Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nyitható-e nyom nélkül az...

Nyitható-e nyom nélkül az elzett 700 kéttolú zár és mennyire biztonsságos?

Figyelt kérdés

2012. aug. 26. 21:33
 1/5 Shai-Hulud ***** válasza:

Természetesen.

Kulccsal. :-)

De sajnos anélkül is, bár nem egészen nyom nélkül.

Nem véletlen, hogy a lemezkulcsos zárakat ajánlják a biztosítók, a tollas kulcsosakat nem.

Inkább olyat vegyél, nem sokkal drágább, viszont sokkal nehezebb nyitni.

2012. aug. 26. 23:15
 2/5 anonim ***** válasza:

A kéttollút azért nem mindenki tudja kinyitni!

A "biztonsági" zárat viszont mindenki 1 perc alatt!

2012. aug. 27. 01:33
 3/5 anonim ***** válasza:
nem árt minőséget venni. kéttolúban is van jó, csak nem annyiér. sokszor nem a zárat nyitják, hanem kivágják a zár vagy zárvnyelv részt és belökik az ajtót.
2012. aug. 27. 03:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden zár nyitható...

Mondjuk jobban bízom benne, mint ugyanennek a cilinderes verziójában...

2012. aug. 27. 09:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát az a rossz hírem, hogy nyitható. Átlag ember szemével nyom nélkül. Van rá célszerszám. Szerintem ma már kb amúgy minden nyitható (átlag ember szemével) nyom nélkül. Persze ha jön a CSI :) az lehet, hogy megállapítja a mikrokarcokból, hogy nem kulccsal nyitották ki, de valszeg nem ebben az országban :(.

Szóval szerintem az egyetlen esély a nyom nélküli nyitás (és úgy ált. a nyitás) ellen, a kombináció. Magyarul ne egyfajta zárból legyen több darab hanem inkább különböző típusúak legyenek fent. A hengerzárat pl. ha sok (és főleg különböző típusú) módosított csappal szerelték akkor elég nehéz nyom nélkül nyitni. Szóval az én rácsomon van hengerzár, n700-as kéttollú, súlyzár, még egy típusú hengerzár és trükkzár. Szerintem sok idő lenne kulcs nélkül kinyitni.

Egyszer betörtek, azután feltettem ezt és azóta valahogy nem törtek be:D. Szerintem nem is fognak.

2016. ápr. 15. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!