Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lakáshiteled felvételekor...

Lakáshiteled felvételekor magad jártál utána a lehetőségeknek és kértél a bankoktól ajánlatokat, vagy hiteltanácsadó segítségét kérted?

Figyelt kérdés

2012. aug. 26. 13:09
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szerintem mindegy hol intézed a hitelt ha jó az ügyintéződ és te sem vagy lusta kivesézni otthon az ajánlatot illetve olyan emberekkel akik tudják a válaszokat soha ne irj alá olyan szerződést ami nem egyértelmű valamint kérj olyan biztosítás HA NINCS ILYEN NE VEDD FEL A HITELT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. aug. 29. 15:44
 12/12 Felülmúlhatatlan válasza:

egy jó hiteltanácsadó aranyat ér!

Olvastam néhány korlátolt megjegyzést a hozzászólásom előtt.

1. Van díjmentesen dolgozó hiteltanácsadó, ugyanis van aki nem gombolja le az ügyfelet a banktól kapott jutaléka mellett.

És ez miért is fáj egyeseknek? Miért baj, ha a hiteltanácsadó jutalékával kevesebb lesz visszaosztva a bankfióknak?

3. Egyedül is meg lehet csinálni, de értelmes ügyfél az , aki veszni hagy 100ezer ft-nyi kezdeti díj kedvezményt? Esetleg kamatakciót, melyet a hiteltanácsadóján keresztül megkaphatna?

4. Logikus 3-4 nap szabadnapot kivenni az ügyintézés miatt, ha van, akinek ez a munkája és segít?

Szerintem a bölcs és logikus lépés leinformálható, korrekt tanácsadót keresni.

A szobámat is ki tudom tapétázni, de tutira úgy fog kinézni, mintha szakember csinálná?

Én speciel hiteltanácsadó vagyok.

Mennyire tűnik logikusnak, hogy bár pénzébe nem kerül az ügyfélnek

(sőt sok esetben nyer rajta),

hogy adott esetben igénybe vegye a munkám ...

( banki felsőfokú végzettségemmel, közgazdász diplomámmal (idén végzek), 7 éves banki, illetve tanácsadói tapasztalatommal, kimagasló banki kapcsolataimmal )

mégis nyakába veszi a bankválasztás és az ügyintézés terhét?...

Előttem volt, akinek negatív tapasztalata volt tanácsadóval... Ő nyilván az az ember, aki ha ételmérgezést kap mondjuk az elővigyázatlansága miatt, soha többet nem fog enni, hanem ezentúl csak a falat nyalja és rengeteg logikát látok abban, hogy kövessük a példáját!.....

2012. szept. 4. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!