Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nincs külön szobám. Mit...

Nincs külön szobám. Mit tegyek? Ezt már nem bírom!

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok a szüleimmel és a 23 éve bátyámmal élek.Nincs külön szobám ezért nem hívhatok magamhoz senkot.A bátyámnak van külön szobája,de én a szüleimmel eggyütt a nappaloban alszunk.kíhúzhatós ágyakon.Egész éjszaka kb 3-4 órát alszok mert a szüleim horkolnak és emiatt nem tudok aludni.2 szobás panelben lakunk.Van egy nappali,egy kisszoba,egy nagy előszoba,konyha és fűrdősuoba.Mit tegyek hogy legyen külön szobám?Ezt már nem bírom!

#szoba #szüleimmel alszok.
2012. aug. 24. 21:36
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
8. válaszoló: sajnos nem cserélhetek,mert mindog hajnali 3-4-kor jön haza.Válaszfalat nem lehet tenni a sok bútor miatt,füldugót már próbáltam de idegesít.A szüleim pedig utálnak mert nem vagyok jó tanuló,nem csoda hogy nem vagyok jó tanuló hogyha éjjel nem tudok aldni.Amúgy sajnos a bátyámnak nincs barátnője
2012. aug. 24. 22:02
 12/32 anonim ***** válasza:
64%

:/ Próbálj meg velük leülni beszélni?

Sorold el,hogy nem tudsz aludni, kényelmetlen így, és, hogy szeretnéd néha a barátaidat áthívni.

De ha szüleid a fejüket a falba verik sem tudnak leszakítani az égből egy olyan házat, ahol külön alhatsz.

Valószínű nincs annyi pénzetek. (vagy lenne?)

Emberi módra próbáljtok kommunikálni

2012. aug. 24. 22:12
 13/32 A kérdező kommentje:
Ha beszélek velük erről akkor azt mondják,hogy nekik is tezszene egy hálószoba,de am magasról leszarnak engem.Szerintem a pénzel nincs gondunk,mert szinte minden hétvégén megyünk ruhákat meg mindemt vásárolni,de lehet hogy azért nincs nagyobb lakásunk,mert 2 kézzel szorják a pénzt cigire,sörre ruhákra stb . :'(
2012. aug. 24. 22:18
 14/32 anonim ***** válasza:
27%
igen, lehet, hogy azért nincs pénzetek, de nincs hozzá közöd. Majd ha felnőtt leszel, te úgy csinálod, ahogy akarod. Ők így. Fogadd el, mást úgysem tehetsz.
2012. aug. 24. 22:22
 15/32 A kérdező kommentje:
ok.kb 1hete már nem bírtam zúgott a fülem a horkolástol,és véletlenül elaludtam a masdóban,amikor mérgemben leültem a földre.Akkor meg azért haragudtak.
2012. aug. 24. 22:32
 16/32 anonim ***** válasza:
24%
hú de sz.r lehet szüleidnek, hogy nem tudnak szexelni
2012. aug. 24. 22:33
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ennyire "egymáson vagytok" akkor én akár a konyhába is kiköltöznék legalább aludni. Vagy az előszobába, vagy valami. Ha mást nem szivacson aludnék.
2012. aug. 24. 22:33
 18/32 anonim ***** válasza:
83%

"igen, lehet, hogy azért nincs pénzetek, de nincs hozzá közöd. Majd ha felnőtt leszel, te úgy csinálod, ahogy akarod. Ők így. Fogadd el, mást úgysem tehetsz."

Fúúúj de ideges leszek ettől meg a hasonló szövegtől!!! Ez az úgy kell kezelni a gyereket mint egy alattvalót vagy egy tárgyat! Semmihez semmi köze,kuss a neve! Örüljön hogy él,hát kösz szépen!

Itt egy 13éves GYEREKRŐL beszélünk aki legalább még 5évig kénytelen elviselni azt hogy semmihez nincs köze,és semmit nem tehet!

2012. aug. 24. 22:34
 19/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm 18. válaszoló.A másik válaaszoló azzal az írásával csak azt érte el hogy elkeztem sírni.18.köszönöm ettől nem egy zavaró fölöslegnek éreztem magam.
2012. aug. 24. 22:39
 20/32 anonim ***** válasza:
78%

Soha ne érezd magad fölöslegesnek!!! Én igazán tudom mit érzel,pedig az én lányom is lehetnél.:)))

Nekem 17évesen lett külön szobám,kb olyanok voltak a szüleim mint neked. Igaz nem velük aludtam hanem a testvéreimmel,2öcsém van. Mikor a legkisebb megszületett anyámék bevágták hozzánk a kisággyal,gondolhatod mennyit aludtam? Nekem is a tanulás rovására ment!:( Nekünk sem volt soha semmihez közünk.....

18-as voltam.

2012. aug. 24. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!