Nincs külön szobám. Mit tegyek? Ezt már nem bírom!
:/ Próbálj meg velük leülni beszélni?
Sorold el,hogy nem tudsz aludni, kényelmetlen így, és, hogy szeretnéd néha a barátaidat áthívni.
De ha szüleid a fejüket a falba verik sem tudnak leszakítani az égből egy olyan házat, ahol külön alhatsz.
Valószínű nincs annyi pénzetek. (vagy lenne?)
Emberi módra próbáljtok kommunikálni
"igen, lehet, hogy azért nincs pénzetek, de nincs hozzá közöd. Majd ha felnőtt leszel, te úgy csinálod, ahogy akarod. Ők így. Fogadd el, mást úgysem tehetsz."
Fúúúj de ideges leszek ettől meg a hasonló szövegtől!!! Ez az úgy kell kezelni a gyereket mint egy alattvalót vagy egy tárgyat! Semmihez semmi köze,kuss a neve! Örüljön hogy él,hát kösz szépen!
Itt egy 13éves GYEREKRŐL beszélünk aki legalább még 5évig kénytelen elviselni azt hogy semmihez nincs köze,és semmit nem tehet!
Soha ne érezd magad fölöslegesnek!!! Én igazán tudom mit érzel,pedig az én lányom is lehetnél.:)))
Nekem 17évesen lett külön szobám,kb olyanok voltak a szüleim mint neked. Igaz nem velük aludtam hanem a testvéreimmel,2öcsém van. Mikor a legkisebb megszületett anyámék bevágták hozzánk a kisággyal,gondolhatod mennyit aludtam? Nekem is a tanulás rovására ment!:( Nekünk sem volt soha semmihez közünk.....
18-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!