Mivel lepjük meg őket? :o
Figyelt kérdés
A barátnőmmel ketten vagyunk itthon ès valamivel megszeretnénk lepni anyuékat. De nem tudjuk mivel. Rajzoljunk? A baràtnőm szépen tud de mit? Vagy màssal? Takaritsunk?2012. aug. 17. 10:41
1/8 anonim válasza:
süssetek valami sütit :) vagy takarítsatok, az biztos nagy segítség lenne Anyukádnak. :)
2/8 anonim 

válasza:

Takaritsátok ki az egész kecót!!;)
3/8 anonim 

válasza:

Én amikor ebben a "hogyan lepjem meg anyut" korszakomban voltam, akkor elmosogattam, letöröltem a csempéket, felporszívóztam, port töröltem, felmostam, stb, azaz kinyaltam a házat :) Utána pedig valami vacsit főztem és valami könnyű sütit hozzá :)
4/8 anonim 

válasza:

3-as,ha nő vagy el veszlek feleségül!!!
5/8 anonim 

válasza:

Vacsira pl. krumplipüré, fasírttal. Ezzel lehet kreatívkodni. Szív formában kiszedni a krumplit, vagy fagyiszedővel szép gombócot stb.
Sütinek pedig bögrés süti :)
6/8 anonim 

válasza:

4es kedves vagy, de már van férj jelöltem! :-D
7/8 anonim 

válasza:

a takarítás mindig beválik! :) tuti elájul anyud örömében, és nagyon büszke lesz rád!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) És amúgy lány vagyok:D Nagyon aranyosak vagytok:)
2012. aug. 17. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!