A kikapcsolási értesítőn szereplő dátumok közül mennyi esély van rá, hogy a legkorábbi, vagyis a holnapi napon jönnek kikapcsolni az áramot?
Bocsi!Én csak ma olvastam. De hát ha hasznos másnak,ha leírom,hogy én ,hogy jártam 2 éve!
Jött a felszólító,és szinte vele együtt egy cégtől is levél. Írták,hogy vegyem fel velük a kapcsolatott. Ott elmondtam,hogy haladékot szeretnék kérni,és nagy meglepetésemre,hát kaptam is. 3 havi törlesztést is. Kiküldték a szerződést,aláírva vissza küldtem,első csekket befizettem,majd a 2 . is,és a 3.dik csekk befizetése elött voltam pár nappal,amikor jöttek az Eon-tól. Hiába mutattam a papírt,hiába telefonálgattam,ők is végig hallgatták. Bizony még is kikötötték az áaramot. Annyit,hogy nem oszlopról,pedig vették már a hámot fel,ha nem az óránál,persze mindezt péntek délután 3 kor,amikor már sehova se tudtam menni. hétfőn befizettem,bementem az Eon-hoz,ott kifizettem a plusz 20 ezret,és panaszkodtam. Azt mondták,hogy máskor ne a behajtó céggel egyezkedjek! Mert attól még a kikapcsolás él,és a behajtó cég a 2 csekk árát még nem is utalta át nekik,sőt azt a vissza jelzést se tették meg,hogy velem már megegyeztek,és fizetek rendesen. Kemény tanuló pénz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!