A kikapcsolási értesítőn szereplő dátumok közül mennyi esély van rá, hogy a legkorábbi, vagyis a holnapi napon jönnek kikapcsolni az áramot?
Értem. Akkor holnap este írok, hogy mit mondtak a telefonba, ha - ne adj Isten - valaki hasonló helyzetbe kerülne, mint én, tudja, mire számítson.
Ha nem írok, akkor kikapcsolták valószínűleg.
Köszönöm a válaszokat, jó éjszakát mindenkinek!
A kikapcsolási folyamat nem állítható le csak a tartozás rendezésével. Erre az első felszólításkor fel is hívják a figyelmet. Tehát már nem tudsz semmit tenni. Amúgy az EON pl. általában csütörtökön szokott kikapcsolni. Legalábbis a mi környékünkön.
Tehát mást nem tehetsz, csak "izgulhatsz".
A villanyoszlopon való lekötést nem ajánlom, mert ott a visszakötés kicsit drágább...
ha aznap mikor kikapcsolják betudod fizetni akkor ingyen elvileg vissza kötik
gondolom ha a mérő óránál vágják el nem az oszlopon
Köszönöm, hogy aggódtatok vagy hogy mondjam. :-)
Egyébként ma reggel átmentem a szomszédomhoz és megkértem, hogy telefonálhassak tőle a DÉMÁSZ-nak, nem lehetett őket elérni és felajánlotta, hogy ad kölcsön, mert volt már ő is ilyen helyzetben.
Befizettem, elfaxoltattam és ki sem jöttek a szolgáltatótól, közben hálás vagyok minden éginek és földinek, hogy ilyen rendes szomszédom van. Na meg én is megkönnyebbültem, hogy nem maradtuk áram nélkül.
Nagyon köszönöm Nektek a tanácsokat és hogy időt szántatok a válaszírásra! :-)
Örülök, hogy megoldódott a dolog.
Viszont holnap az egyik első dolgod legyen megadni a tartozást a szomszédodnak (bár nem tudom, hogy miben állapodtatok meg). Ritka az ilyen rendes szomszéd, kár lenne eljátszani a bizalmát!
Persze, már meg is beszéltem a gyerekekkel, hogy az legyen az első, ha megjön a pénz, hogy vigyék át és még egyszer köszönjék meg nagyon szépen.
Meg én is valahogy meghálálom még neki. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!