Ha már egyszer ellepték a kenyérbogarak a konyhámat, könnyen vissza jönnek újra?
Attól függ, h hogy kerültek oda.
Pl vásároltál egy olyan élelmiszert, amiben már alapból benne volt, v pedig úgy jártál, mint anyósom.
Ők is panelban laknak, és az alatta lakó nagyon idős néninél minden tiszta zsizsik, de nem foglalkozik vele. A sok zsizsik pedig feljött anyósomhoz a beépített szekrény repedésein. Így neki mindent üvegekben kell tárolnia. :/
Alattunk, felettünk nincsenek új lakók, és idáig még egyszer sem volt ilyen probléma, pedig már igen sok éve lakunk itt. A szomszédok is ugyan azok.
Időben egy zabpehely és egy csomag műzli vásárlásához tudom kötni, ha azokat is szeretik, akkor szerintem azokkal hoztam haza.:(
Gondolom a mellettünk levő szomszédból nem jöhettek, hisz neki a konyhája épp a lakásunk másik végén van, mint a konyhánk. Vagy mégis? Mert még ez lehet egy lehetőség, ugyanis nagyon beteg volt az asszonyka, gondolom már régóta nem tudott foglalkozni a háztartással. Bár ott meg van férj és gyerek is, aki eltűntethette volna őket, ha náluk lettek volna.
Tehát marad, hogy inkább valamivel hazahoztam őket.:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!